Arama sonuçları: *

• Users: Hefna
  • Order by date
  1. Hefna

2000 TL Kablosuz Kulaklık önerisi

Konu başlıkta yazıldığı gibidir. 2000 TL'yi çok aşmadığı sürece 2500 bandına çıkabilirim. Sadece telefon görüşmelerim ve müzik dinlemek için ihtiyacım var
  2. Hefna

Boy Uzar mı

Boy uzaması genetiktir, değiştiremeyeceğin ve senin elinde olmayan bir durum. Sen değiştirebileceğin şeylere odaklan bunlara değil.
  3. Hefna

Uygun Fiyatlı fare önerisi

kutlu bayramlar, max 300tllik fare arıyorum. Bilgisayar ile çok ilgilenmiyorum arada bir lol, hoi4 vs. oynuyorum. Herhangi bir kriter vs yok
  4. Hefna

20-25K Arası Laptop Önerisi

hocam 8gb ram düşük değil mi?
  5. Hefna

Kendimi Boşlukta Hissediyorum

Sen özgüvenli olup sesini çıkartırsan kimse iftira atamaz. Haklıysan, karşındaki kim olursa olsun kendini savunacaksın. Hoca canını sıksın ne olucak? bir daha görmeyeceksin onu. 3 günlük dünyada en ufak ayrıntıları kafaya takma
  6. Hefna

Kendimi Boşlukta Hissediyorum

ne alakası var kardeşim? Kardeşimiz konu dışı olarak işaretleyerek içini dökmek istemiş. Düzgünce konuşamıyor musun? 1711386508 Hiç canını sıkma bu boşlukta hissetmek geçici. Lisede ortama karışınca boşluk hissi tamamen ortadan kalkıyor çünkü yavaş yavaş olgunlaşıyorsun. Herkesin yaşadığı...
  7. Hefna

20-25K Arası Laptop Önerisi

Başlık yeterlidir, oyun vs. genel amaçla kullanacağım bir laptop olacak
  8. Hefna

🔥İndirim Getir Yemek İndirim Kodları

100tl vermiş bana, 2018den beri kullandığım için normaldir :D
  9. Hefna

25K monitörlü sistem önerisi

Merhabalar başlıkta da olduğu gibi, 25.000 TL bandında monitör dahil hazır sistem alacağım. Önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim iyi günler.
  10. Hefna

Yurtdışından airpods getirilir mi?

garanti problemi yaşar mıyım? Orjinal apple bayisinden alırsak eğer.
  11. Hefna

Yurtdışından airpods getirilir mi?

Merhabalar yakın bir sürede bir tanıdığım Amerika'dan dönecek, ona orada airpods pro 2 aldırtsam, gümrükte vergi gelir mi? Gelirse ne kadar gelir? Ve başka türlü problemler yaşayabilir miyim? şimdiden teşekkürler.
  12. Hefna

League of Legends e başlanır mı?

Senelerdir oynuyorum, tavsiye etmiyorum ciddi manada.
  13. Hefna

SAMSUNG ODYSSEY G4 ALINIR MI?

Hocam minecraftta bile ghosting yaşıyorum ya inanılmaz bir şey. Karanlık ortama girince iş bitiyor. Görüntü kalitesi falan iyi hoşta ghosting olayı çok rahatsız edici.
  14. Hefna

maalesef g3
  15. Hefna

Neye yatirim yapmak daha mantikli? Dolar , borsa vb

Kuyumcuyum, eğer tanıdık kuyumcunuz varsa size fazlasıyla indirim yapacaktır. Doları da altını da kuyumcunuzdan alın
  16. Hefna

Neye yatirim yapmak daha mantikli? Dolar , borsa vb

Altın, dolar gibi yatırımlar sana enflasyondan paranı korumaktan başka bir getiri getirmez. Aslında o paran hep aynıdır sadece tlnin değer kaybından kaçınmış olursunuz. Kar yalnızca borsa ve kripto para gibi yatırımlarda yapılır.
  17. Hefna

Bizzat odyssey kullanıcısı olarak, tavsiye etmiyorum.
  18. Hefna

PCKolik Luna sistem alinir mi

üstüne 4k daha bir şey koy 4060 al
Geri