Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

Yahu hergün forumu takip ederim, bugün giremedik, kaçırdığımız şeye bak 😭
  2. S

🔥İndirim Arctic mx-7 (2G) 499 tl (4G) 598 tl

Hocam işyerinde hp laptop var ve mx4 sürüyorum ama 4-5 ay içinde pump out oluyor ve fan deli gibi çalışıyor. Laptop özelinde önereceğin bir termal macun var mı?
  3. S

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hocam özelden link gelir mi? Yalvaralım mı? 😊
  4. S

❌İndirim Bitti! Koorui 27'' G2721E 320Hz 1ms IPS QHD 10.999₺

Philips Evnia 27M2N3501PA/00 27" 0.3 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü Bu monitöre göre artısı nedir? (Yakın zamana kadar 10bine satılıyordu, 400tlcik zam gelmiş)
  5. S

❌İndirim Bitti! LG OLED TV 48C5 39.100

45.999tl gözüküyor hocam
  6. S

🔥İndirim TCL 55 C6K 144hz miniled TV 35.364 TL Hepsiburada satıcı Teknosa

Gençler gidin özelde sevişin, konu tvden çıkıp aranızdaki atışmaya dönmüş
  7. S

Telegram gruplarına bu kadar heves etmeyin. Çoğu çok kalabalık oraya atılan birşeyi alma şansınız çok zor, bot kullananlar var. Ayrıca o grupların birinde şuna şahit olmuştum, ayrıca çok az kişinin olduğu özel bir grupları vardı, ürün önce oraya atılıyordu sonra 1 dakika içerisinde ana gruba...
  8. S

Güzel fiyata almışsınız hocam hayırlı olsun, arkadaş tv bakıyordu, bi ikinci ürün daha olsa yapıştırırdım.
  9. S

https://amzn.eu/d/icVOx75 Buydu hocam, ben almadım ama pişman oldum gibi. Msi g274qpx beklerken bunu da kaçırdık.
  10. S

Hayırlı olsun hocam, cesaret edip alamadım ama size güzel gelmiş, biraz pişman oldum almadığıma.
  11. S

Hocam kedinin ilanının altında ne yazıyordu? Yeni gibi, mükemmel, kullanılabilir 😁😁
  12. S

🔥İndirim YENİ STOK GELDİ!!! Shein Ucuz elektronik ürünler.

Hocam desteklemezse/beğenmezseniz satarsınız, alıcısı çıkar her türlü. Fazla düşünmeden alın bence, stok biterse üzülürsünüz. Orjinal diye 3000tl vermeyin sakın, o paraya kulaklık alırsınız 😊
  13. S

HP VİCTUS RTX4070 Laptop 40976 TL

Hocam bende de aynısı var ama çok kullanmadım bu lanet şeyi. Şuan için sensör sorunum yok ve garanti ekimde bitiyor. Yapabileceğim bir şey var mı? Burayı oyalamamak adına bu durum için açılmış ayrı bir konu var mı?
  14. S

KZ ZSN PRO 2 360 TL (TRDE 1700 TL)

Shein kulaklık konusu vardı zaten hocam.
  15. S

Belkin USB-C GAN 65W Şarj Aleti

Hocam 350tlye 45w alırsınız ancak, 65w çok zor o fiyatlara
  16. S

🔥İndirim 🔥Amazon da Dev İndirimler Ugreen Ürünleri ve İnternet Kablolarında İndirim🔥

Hocam ne desem yalan olur, sadece görüp sepetime ekledim. Eski laptobumda usb'yi arttırmak amaçlı kullanacağım, hızlarla çok işim yok.
  17. S

🔥İndirim 🔥Amazon da Dev İndirimler Ugreen Ürünleri ve İnternet Kablolarında İndirim🔥

https://amzn.eu/d/6nxOnq6 Hocam ben sepete bunu attım, başka birşeyler alır mıyım diye bekletiyorum, ucuz, yorumları güzel.
  18. S

❌İndirim Bitti! İkinci El Hawk Chair FAB V4 Oyuncu Koltuğu 6441 TL

Hocam link paylaşabilir misiniz?
  19. S

🔥İndirim SPX Mayıs Kampanyası - Çoklu alımlarda bin liraya Merrell ayakkabılar

Donanım Haber turuncu olan forum. Ama daha öncesinde farklı bir yerde paylaşılmış galiba. Orayı da takip ediyorum, orada da geç açıldı konu.
Geri