Arama sonuçları: *

1. Heineken

Öneri Akko tarzı şekilli şüküllü TR Q klavye önerisi

https://www.trendyol.com/akko/mu02-mountain-seclusion-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye-p-886668430?boutiqueId=61&merchantId=105369 bunu aldım artık yapacak bir şey yok, umarım alışırız.
  2. Heineken

baktım ama ben de bulamadım, maalesef yok sanırım. ing q olsa alışabilir miyiz ki acaba ne derece zorluk çıkarır ki
  3. Heineken

öyle tuş takımı bulmak da zor, akko klavye alsam ona uygun tuş takımı bulamam. bulduklarım da düz renk olacağı için akko özelliği kalmaz
  4. Heineken

arkadaşlar selamlar, yeni bir klavye bakıyorum. akko gibi şekilli şüküllü olsun istiyorum tercihen kablosuz. akko almayı düşünüyorum ama tr q olmadığı için zorlanırım diye düşünüyorum. önerebileceğiniz tr q klavye var mıdır? dediğim gibi şekilli şüküllü olsun, bütçe ço kda önemli değil 3-5-10 vs...
  5. Heineken

Pc kapanınca klavye açık kalıyor

apex 7 klavye
  6. Heineken

Pc kapanınca klavye açık kalıyor

arkadaşlar selamlar, herkesin yeni yılı kutlu olsun. sorunum başlıkta da yazdığım gibi, pc kapatınca klavye açık kalıyordu, ışıkları vs yanıyordu. daha sonra internette aradım erp ayarını enabled yaptım bu sefer de pc açılsa bile klavye çalışmıyordu. usb kablosunu sök tak yapınca çalışmaya...
  7. Heineken

Ucuza Poker fişleri nereden bulunur?

https://www.hepsiburada.com/sedef-cantali-plastik-poker-fisi-poker-chip-poker-cipi-96-adet-pm-HBC00001EROQ8 ucuz istiyorsan bunlar da var ama almışken kaliteli olmasından yanayım ben. tercih meselesi
  8. Heineken

Ucuza Poker fişleri nereden bulunur?

deryabilardo.com ucuz olmayabilirler ama aşırı kaliteli ve theory11, bicycle gibi markaların türkiye distrübütörü. tüm cardistry kartlarımı buradan alıyorum.
  9. Heineken

İphone 13 vs 14 fiyat farkına değermi

değmez. güncellemeyi de ayrıca boşver, şarjın daha hızlı gider 2-3 sene sonra powerbankle yaşarsın. bende 13 mini var sabah %100 öğlen %50, anneme düz 13 aldım hiç güncellemedim tam şarjla 2 günü çıkarıyor
  10. Heineken

NVIDIA 4000 serisi için driver sorunu devam ediyor mu ?

4-5 sene 2060 süper kullandım hiç sorun yaşamadım, kasımdan beri de 4080 süper kullanıyorum onda da hiç sorun yaşamadım.
  11. Heineken

Temu siparişi yeni yasadan sonra şuanda versem gelirmi

yasa çıktığı gün ve sonrakileri kapsar. 1 nisan öncesinde verdiğiniz siparişler geçer.
  12. Heineken

Warzone nereden indiriliyor?

teşekkürler ben de öyle seçtim indirmeye başladım. peki bo:6 warzone ne oluyor bildiğimiz warzone mu 1743532066 steam değil de gamepassten indiriyorum
  13. Heineken

düz callof derken blacks ops 6 dimi son çıkan o. onu indiricem şidmi gamepass var zaten. indirmeyue başladım, herkes ona geçtiyse ben de geçiyim. denedim ama görüntüsü falan sarmadı beni. 1743531230 sadece bunları seçtim doğru dimi? black ops 6 multi ikinci kısımda da içerikler paketler...
  14. Heineken

hadi ya, o zaman şimdi millet ne oynuyor?
  15. Heineken

https://store.steampowered.com/app/1962663/Call_of_Duty_Warzone/ bu mu peki? şu an bu oyunda 4 kişi gözüküyor 4 bugünün zirvesi7 tüm zamanlardaki en yüksek zirve3.730
  16. Heineken

hanımlar beyler call of duty warzone oynamak istiyorum ama nereden indiriliyor? steame warzone yazınca çıkıyor ama onu da şu an 5-6 kişi oynuyor. bu milyorlarca kişinin oynadığı online savaşılan cod oyunu hangisi?
  17. Heineken

REHBER - Cyberpunk 2077 DLC Ekleme (Phantom Liberty)

wallpaper engine mi?
  18. Heineken

Bir anda ekran gidiyor Fanlar Artıyor

bende de vardı sorun, sürekli reset atıyordu fanlar son hız çalışıp acayip uyuz olmuştum. kasayı açıp kurcalarken bu sefer hayvan gibi ittirerek taktım kabloları sorun düzeldi. ondan sonra da internette bir sürü mesaj gördüm kabloları sağlam ittirin diye.
  19. Heineken

Bir anda ekran gidiyor Fanlar Artıyor

pci slotundan değil de genel olarak kabloların hepsini tekme tokat takmaya çalış bir de
  20. Heineken

Yardım Arctis nova 7 ve Arctis Nova 7P arasindaki fark

Ne ise yariyor chatmix ya da sidetone?
Geri