Arama sonuçları: *

1. O

Hangi anakartı almalıyım?

Çok kararsız kaldım.
  2. O

Peki Asus Tuf Gaming B650M-E ile karşılaştırdığımızda hangisi daha iyidir?
  3. O

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-pro-b650-s-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,399772916.html https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b650-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,252044980.html...
  4. O

Gigabyte UD750GM 750W güç kaynağı alınır mı?

Teşekkürler öneriniz için. Biraz geç döndüm kusura bakmayın.
  5. O

ATX 3.0 bağlantısı olan bir öneriniz var mıdır?
  6. O

Kolay gelsin. Yeni bir sistem toplayacağım o yüzden yeni bir güç kaynağı arıyorum. Gigabyte'ın UD750GM 750W model güç kaynağını buldum, biraz araştırdım. Kimisi alınmaz, sorunlu diyor, kimisi herhangi bir sorunu yok, alınabilir diyor. Siz ne dersiniz? Gigabyte B650M S2H R5 7500F RTX 4070 Super
  7. O

BIOS Flashback Özelliği

Gerçekten çok sağ olun, 2 gündür bulabildiğim bütün ilgili konulara baktım ama bir türlü verilen yanıtlar bana yetmemişti. Yardımınız için sağ olun yeniden.
  8. O

BIOS Flashback Özelliği

BIOS Flashback özelliği ile ilgili videolar izledim, internette yazılar okudum. Özellik olarak güzel, yalnızca anakarttan BIOS güncellemek ama benim öğrenmek istediğim BIOS güncellerken elektrik gittiğinde bu özellik ile BIOS güncelleyebiliyor muyuz bir sıkıntı olmadan? Bunu bu şekilde söyleyen...
  9. O

Çözüldü✓ GA-A320M-H Anakart BIOS'ta X.M.P. Ayarı Gözükmüyor

Anladım. Çok teşekkür ederim yardımınız için. İyi günler.
  10. O

RAM'imin marka ve modeli bu ancak internette bununla ilgili bir bilgi bulamadım, başka bir yolu yok mudur öğrenmenin?
  11. O

Destekleyip desteklemediğine nereden bakabilirim peki?
  12. O

BIOS ekranına girdiğim zaman X.M.P ayarı gözükmüyor. Bu konuyla ilgili bulduğum videolara ya da forumdaki yazan insanların söylediklerine göre yaptım her şeyi ama yine de bu ayar çıkmadı. Nedenini bilen var mı? Nasıl düzeltebilirim, açıklar mısınız? 1704058783 Yardım edebilecek bir babayiğit...
  13. O

Öneri Sisteme Uygun RAM Önerisi

Ben RAM almak istiyorum ancak sistemim ile hangisini alabilirim, hangisi sorun çıkarmaz bilmiyorum. Beğendiğim bir kaç RAM var, bunlardan hangileri uygun ya da hiçbiri uygun değilse uyumlu bir tane önerebilirseniz çok iyi olur. Bu arada sanırım anakartım en fazla 3200MHz destekliyor ancak...
Geri