Arama sonuçları: *

1. H

Ekran Kartım Gitti %0 Kullanım

Macun zaten gereksiz dimi dostum, ne gerek var sürmeye. Macunun sıcaklıkla ne alakası var yani? Sen kartı bir daha aç orada padleri var onlarıda sök onlarda gereksiz.
  2. H

Sırf Logo'dan dolayı HP Almayacağım

Mis gibi laptop Logosu'da gayet güzel. Logodan ziyade bu marka ne kadar arkamda durur diye bakın, HP'den ek garanti yaptırdığınız zaman, evde gelip tamir bile edebiliyorlar. Onun için logoya çok takılmayın, forumada saçma sapan konular açmayın.
  3. H

İŞLEMCİ VE EKRAN KARTI Derecesi çok yüksek

Kasayı değistirin sorun cözülür
  4. H

ryzen 5 7500f soğutamıyorum

Sıvı soğutma olmadan zor, sıvı soğutma almanızı öneririm
  5. H

Bilgisayar kasılıyor

SSD arızası diye düşünüyorum
  6. H

RTX 3060 Sıcaklık Sorunu

Arkadaşlar herkese merhaba, geçen gün ekran kartı güncellemesi geldi. Ekran kartını güncelledim ama 54 55 derecelerde olan ekran kartı 62 63'lere yükseldi güncellemeden sonra. Bir önceki driver'ı kurdum yine aynı sıcaklıklarda kaldı. Güncelleme sonrası ısı artışı yaşadım sorun ne olabilir ya da...
  7. H

İşlemci 112 Derece Olup Kapanıyor (Video Mevcut) Soğutucu Çalışıyor

İtopya'ya goturmezseniz, işlemcinin ruhuna el Fatiha okursunuz, calistirmayin buraya yazmak yerine götürün
  8. H

Çözüldü✓ Kendi bilgilerime göre sistem topladım sizce daha iyisi olabilirmiydi

Palit markası dışında bir problem yok, MSI ya da ASUS öneririm ekran kartını
  9. H

Sonunda Bilgisayar Topladım 9 Ay Sürdü :)

Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın, ileride monitör incelemesi yaparmısınız, wide ekranlarda oyun performansı ya da uyumluluğu nasıl diye :)
  10. H

❌İndirim Bitti! Epic Games sepetim nasıl

Alan Wake 2' yi beklemenizi öneririm, indirim zamanlarında 4xx küsür civarına düşüyor.
  11. H

Ekran Kartı Yükseltme

Maalesef o kadar bütçem yok
  12. H

Ekran Kartı Yükseltme

Arkadaşlar herkese merhaba, yeni bir sistem topladım ama ince bir detayı kaçırmışım, içinde RTX 3060 8GB olan modeli var, ben 12 GB modeli var sanıyordum ve durum acayip canımı sıktı neden 2 versiyon yaparlar ki anlayamıyorum, konuya dönecek olursak ekran kartı upgrade yapmak istiyorum kararsız...
  13. H

Çözüldü✓ RAM Yükseltme Sonrası Mavi Ekran ve Oyunlarda Çökme

Eskilerini çıkartıp sadece yeni RAM'lerinizi denermisiniz, sorun eski RAM'lerle mi çakışıyor öyle anlayabiliriz.
  14. H

Ryzen 5 5500 Sıcaklık Normal mi?

Dostum öncelikle merhaba sırf içini rahatlatmak için üye oldum, anladığım kadarı ile ekran kartında colorful serisi kullanıyorsunuz, bende colorful 3060 8 GB olan modelini kullanıyorum, aynı sorundan bende müzdaribim, lakin soğutması piyasada bulununan bir çok karttan çok daha iyi. İşlemci...
Geri