Arama sonuçları: *

1. duchess

youtube reklamlarını 2 saniyede geçme

Reklam engelleyiciler güvenirliliğini yitirdi diye haberler çıkmıştı emin misiniz?
  2. duchess

❌İndirim Bitti! Epic store yeni ay yılı indirimleri.

Bunları alın hiç düşünmeden ömürlük oyunlar.
  3. duchess

Epic games parayı aldı oyun yok :D

İade ettiler gpay'i aramam gerekiyormuş ödeme onların aracılığı ile yapıldığı için teşşekürler dönüş yaptığın için :)
  4. duchess

reis yan hesabımdan gmail desteğe mesaj attım ancak adres bulunamadı dedi ve canlı desteğe yazdığımda arkadaşın ana hesabından bizle iletişime geçmesi gerek dedi ?
  5. duchess

cansın eyvallah :)
  6. duchess

REİS BAYA OYUN ALDIM WİTCHER 3 THE SURGE 2 MASS EFFECT JOURNEY 3 TANE DAHA VARDI.
  7. duchess

YAN HESABIM VAR TAM OLARAK NE YAZDIN BENDE YAN HESABIMDAN YAZAYIM BU ARADA YARDIM TEKLİFİN İÇİN TEŞŞEKÜR EDERİM :)
  8. duchess

Hocam gelişme var mı? Bende 3 hafta oldu tık yok.
  9. duchess

Yardım 8000 TL EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Herkes öyle diyor ancak satsam kaça gider onu da bilmiyorum ek bütçem 8k bunuda satarsam güzel bir şey dizilir mi acaba?
  10. duchess

Galiba dediğini yapacam reis rx 6600 hem bütçeye uygun hem de performansı kötü değil bir de i5 işlemci takacağım teşşekür ederim yardımcı olduğunuz için :)
  11. duchess

Yok reis direk sıfır almayı düşünüyorum.
  12. duchess

Hocam amd şu an kullanıyorum ama çok haz edemiyorum.Gtx Rtx gibi ekran kartları tam oyun için yaratılmış bir ekran olarak gördüğüm için amd biraz pasif kalıyor.Ancak RX6600 DE KAFAMA YATIYOR O DA BAYA FPS VERDİĞİNİ GÖRDÜM ÇOĞU YERDE KARARSIZIM ŞU AN.
  13. duchess

CİDDİ MİSİN? HER NEYSE VAR MI 8K LIK EKRAN KARTI ÖNERİSİ?
  14. duchess

FAZLA ANLAMAM ANCAK 10K SI VARDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM DEDİĞİN DOĞRU OLABİLİR ASLINDA
  15. duchess

ARKADAŞLAR SİSTEMİM ŞÖYLE: AMD RX 550 EKRAN KARTI 16GB RAM İ3 9100F İŞLEMCİ 4 ÇEKİRDEKLİ POWER BOOST BST-ATX500A 12CM SİYAH FAN 500W GÜÇ KAYNAĞI BÖYLE BİR SİSTEMİM VAR ŞU AN RDR 2 GİBİ SAĞLAM OYUNLARDA 60 VE ÜSTÜ FPS ALDIRACAK 8000 TL LİK EKRAN KARTI ÖNERİRMİSİNİZ?
  16. duchess

Kanka canlı destekle iletişime geçtim ve paranız askıda kalmış dedi.Ya oyunlar hesabınıza tanımlanır ya da paranız iade edilir dedi büyük ihtimalle sendede askıda kalmıştır.
  17. duchess

Yardım Epic Games Oyunlarım Gelmedi?

İlettim ancak olumlu dönüş alamadım bankanız ile görüşün diyorlar.
  18. duchess

Aynı şey bendede oldu hayla uğraşıyorum. İade etseler bile üzüntüm geçmez indirimdeyken aldım şu anda indirim bitti zaten koskoca firmanın bu kadar saçma bir ödeme alma şekli olabilir mi?
  19. duchess

Yardım Epic Games Oyunlarım Gelmedi?

Arkadaşlar 2 Ocak'ta Epic Games'ten oyunlar aldım 322 tl değerinde. Satın alırken hata verdi ama karta baktığımda parayı çekmişti. Epic desteğe yazdım birçok kez, onlarda kartın bankası ile görüşün dedi. İninal desteği ile de görüştüm onlarda satın alım başarılı dedi. Sipay denen firma...
  20. duchess

Steam tekrar TL'ye geçer mi?

Knkam dolar olunca alıcı sayısı düşer.Ancak tl de kalsaydı illaki alanı vardı ama şu an çok zor yani dolara geçmesede kar eder.
Geri