Arama sonuçları: *

1. G

Steelseries apex 7 klavye vs Razer Blackwidow v3 Klavye sizce hangisi ve neden?

Aynen onu da baya bi inceledim ama onun da bilek desteği yok:(
  2. G

Evet inceledim biraz gerçekten iyi bi klavyeye benziyor. Bilek desteği yok sanırsam o biraz düşündürdü ama bilemiyoruj.
  3. G

Sesi hangi tarz switche benziyor acaba ses benim için öenmli de?
  4. G

4-5k civarı, neden çöp ve ne tavsiye edersin bunlar dışında?
  5. G

6. G

Oyuncu Klavyesi Yardım ve Önerisi Albilir miyim?

Oyuncu klavyesi arıyprum ama hangi özelliklere bakmam gerekir neleri değerlendirmem gerekir tam bilmiyorum, bütçem 4k gibi görünüyor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Rgb li düşünüyorum bu arada.
  7. G

Sizce topladığım bilgisayar nasıl olmuş? Yorumlar mısınız?

Aşağıdaki gibi bir bilgisayar topladım yorumlayabilir misiniz? İşlemci 1 x Intel Core i5-13400F 2.50GHz 10 Çekirdek 20MB L3 Önbellek Soket 1700 İşlemci (63150) Anakart 1 x Asus Prime H610M-K D4 Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart (53513) Ekran Kartı 1 x Asus Dual...
  8. G

Bu sisteme 1080p monitör dar boğaz yapar mı?

hocam i5 13. nesil alayım dedim çoğunlukla i712. nesilden iyi olduğu için, i7 13.nesile de çok bütçem yetmedi açıkçası. çok mu düşük kalmış sistem büyük problem yaratır mı sence? 1703495637 2k da da şöyle bi sıkıntı var, 27 inçten düşük ekran nerdeyse görmedim ama fps oyunları oynadığım için en...
  9. G

Bu sisteme 1080p monitör dar boğaz yapar mı?

Arkadaşlar daha yeni sistem topluyorım. Aşağı yazdığım gibi dizdim. Neredeyse profesyonel valorant oyuncusuyum. Dizdiğim sisteme göre nasıl bi monitör almalıyım? 1080p dar boğaz yapar mı yoksa illa 2k mı almalıyım? İşlemci 1 x Intel Core i5-13400F 2.50GHz 10 Çekirdek 20MB L3 Önbellek Soket 1700...
Geri