Arama sonuçları: *

• Users: quahs
  • Order by date
  1. Q

Skyrim Dragons dogma witcher3

Onuda kaldırmıyor maalesef bazı yerlerde sşırı düşüyor fps
  2. Q

Skyrim Dragons dogma witcher3

Merhaba bu tarz oyun arıyorum yeni nesil bir sürü bu tarz oyun çıkmış bile olsa sistemim kaldırmıyor RX6400(yaklaşık RX 570) kadar performans veren bir ekran kartım var. Ben şöyle bir oyun arıyorum gerektiği zaman kılıç gerektiği zamanda sihir kullanabileyim mümkünse keşif odaklı ve açık bir...
  3. Q

25k bandına toplama pc önerisi

30 k ya kadar çıkabilirim şöyle bir sisyem buldum sizce iyi mi
  4. Q

25k bandına toplama pc önerisi

İyi akşamlar bu fiyat bandında toplama pc arıyorum.
  5. Q

1.67m boy 71.5 kg sanki göbekli gibiyim

yukarıda bahsettiğim vücuda sahibim ve fazla kilodan dolayı mı yoksa şişkinlikten dolayı mı bilmiyorum azıcık gözüküyorum, intolerans buna neden oluyormuş sütiçtiğimde biraz gaz yapıyor ve sütü tüketmeyi seviyorum yada ekmek yediğimde sindirimde zorlanıyormuş gibi hissediyorum ve gaz yapıyor...
  6. Q

Ekran koruyucu bu hasarı korumuş mudur?

Mediamarktan tabletim için ekran koruyucu takmıştım şöyle bir hasar aldı
  7. Q

Bu çizikler ekran koruyucu çiziği mi

Önceden çizik değildi tabletin ekranı daha önceden kırılmıştı garantiye yolladım orada ekran koruyucuda yaptırdık 2 3 gün sonrada böyle çizikler oluştu 1711111716 Bu çizik koruyucuda olan çizik mi? Koruyucu kaldırtsam çizik durur mu?
  8. Q

Tam ışığa teğet geçen yerdeki şeyden bahsediyoruz değil mi bu leke değil baya çizgi
  9. Q

Yok hocam baya tablet kalemiyle hissediliyor baya çizik ışık altında böyle görünüyor.
  10. Q

tabletim ne ağır hasar aldı ne düştü ne bişey oldu, ekran koruyucu taktırmıştım. Geldikten 2 3 gün sonra böyle ufak çiziklerle karşılaştım ışık tuttuğumda ancak gözüküyor bu ekran koruyucu çiziği mi yoksa tablet camının çiziği mi?
  11. Q

Para değerini koruma

Nereden alıyorsunuz altını bende 5 yıl boyunca köşeye para koyacağım ve o altınları nasıl bozduruyorsunuz fiziki yerden alıyorsanız
  12. Q

I310100f işlemcime en geç ne zaman rx6500xt takmaliyim

teşekkürler 1704452863 Bir yerde 3 4 yıl biraz uzun demişlerdi ama
  13. Q

I310100f işlemcime en geç ne zaman rx6500xt takmaliyim

Merhabalar ekran kartım rx6400 ve 3 4 yıla yeni ekran kartı takmayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle Rx6500xt gibi bişey takacağım. Işlemcinin eskimesini göz önünde bulundurursak en geç ne zaman takmalıyım?
  14. Q

Yeni bilgisayar almak yerine Xbox series s alsam mantıklı olur mu

Hocam ne yazikki ailem almis artik parami biriktirip ileride iyi bir ekran karti alabilirim i3 10100f var suan bende buna kac yil sonra yeni bir ekran karti takabilirim eskimesini goz onunde bulundurursak
  15. Q

En fazla kaç yıl sonra almalıyım 3060 ı
  16. Q

Sana yazmadim ustteki arkadasa cevap verdim
  17. Q

Itopyada bir sürü parça yok, bu fiyatın 1500tl altında apu toplanıyor monitör dahil; babam Vatan'a güveniyor bu sistemde Vatandan o yüzden pahali. Maalesef bunu almak durumundayım Itopyada bu fiyat bandında monitör dahil sistem bulamadım.
  18. Q

Knk maalesef ailem tek bir yerden toplama taraftarı ve ben yeni toplamış pc ye ne gibi ayarlar yapmam gerekiyor ve Windows nasıl kuracağım? 1703787404 Ama monitör dahil ve oynayacağım oyunlar r6 apex csgo lol vb oyunları oynuyorum arada nadiren aaa seviyesinde oyunlar oynarim
  19. Q

knk biraz yukseltme karari aldim rx6400 le rx6500xt arasinda daglar kadar fark oldugundan dolayi bu sistemde parcalar birbiriyle uyumlu mu?
Geri