Arama sonuçları: *

1. R

Işlemci anakart uyumu

Asrock b450m anakartım var işlemci aldım ryzen 5 7500f uyumlu mu acaba bilen var mı
  2. R

Attack shark r1 modeli

mouse kendi kendine duruyor yani mouse üzerinde ki tüm tuşlar çalısıyor ama mouseyi döndürünce dönmüyor sensörde sıkıntı oldugunu düşünmüyorum cs2 oynadıgım için bu durumun azizliği ile oynayamıyorum kapatıp açınca bile zor düzeliyor yardım edebilecek var mı acaba
  3. R

WİNDOWS GELMİYOR SSD OKUMUYOR

secrute boos kapanır tekrar acarsam tekrar bu ekran gelir mi çünkü valo ve faceite giremiyorum secrute boos kapalı olunca
  4. R

WİNDOWS GELMİYOR SSD OKUMUYOR

SECURE BOOS ACTIM VALORANTTA HATA ALDIGIM ICIN SONRASINDA BILGISAYARI ACINCA SSDYİ GÖRMÜYOR SANIRIM BU EKRAN GELIYO BIOSA GIRIP EXİT DEDİKTEN SONRA DÜZELİYOR YOK MU ÇÖZÜMÜ BUNUN
  5. R

Samsung Odyssey G3 oyuncu monitörü

Samsung Odyssey G3 alacagım monitör standına uyumlumudur bilen var mı
  6. R

Amd rx 6600 ekran kartına uyumlu işlemci

hocam 5700x alsam bozar mı
  7. R

ryzen 7 serisi olur mu hocam işlemciyi iyi tutmak istiyorum
  8. R

ekran kartım amd rx6600 anakartım asrock b450 en iyi uyumlu işlemciler hangısıdır
  9. R

gta v online giremiyorum

epic games gta v online giremiyorum bilen var mı
  10. R

ekran kartı tavsiyesi

9k
  11. R

ekran kartı tavsiyesi

Ryzen 5 5500 psu 550wat 80 asrock b450m 16gb ram bu sisteme 3050ti olur mu
  12. R

Sizde de halsizlik, baş ağrısı ve hafif titreme varmı?

cevremde ki herkes öyle havadan bence ben sapa sağlamamım
  13. R

Windows bios kurma sistem

hocam cs2de işlemci sıcaklığı 68 70 derece ekran kartı 54 derece normal midir bu değerler ilerde zaten işlemci soğutucusu alicam
  14. R

tamamdır hocam ınıyor
  15. R

hocam çok teşekkür ederim Allah razı olsun yani pazartesiden belli uğraşıyorum garantiye de gönderecektim ama siz sağ olun yaptınız gerçekten çok teşekkür ederim
  16. R

hocam yükselt çıktı bide özel cikti hangisi
  17. R

hocam Windows kurulum geldi kuruyorum 1703670930 hocam Windows 10 hangi sürüm önerirsin home pro var
  18. R

hocam flaş takılı değil suan
  19. R

1703670307 hocam böyle bir ekran çıktı ben ameliyatlıyım dizimden dolayı Windows kendim kuramadım arkadaşıma kurdurdum windows'un kendi sitesinden kurdu direkt flash attı ben böyle biliyorum yani çok anlamıyorum Windows kurma işini
  20. R

hocam f12 bastım ekranın sol köşesinde kısa cizgi yanıp sönüyor BIOS ekrani gelmedi başka tuş olabilir mi
Geri