Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Kırılan monitörü tamir etmekmi yoksa yeni monitör almakmı?

Sistem şuan ryzen3 3200g işlemcili apu sistem ama bu yaz ryzen5 5600 ve rx 6700xt ile guncelleyeceğim
  2. S

Bi öneriniz varmi peki 8k ya alinabilecek
  3. S

Philips 271E1SCA 1920x1080 Curved 4ms Siyah 75 hz monitör var elimde. 2020 sonunda 1300tlye aldım şuanda fiyati 5k civarinda.Dengesiz olaylar sonucunda ekranı içine çökerten bir göçüğe sahip kendileri.bölgede monitör televizyon ekranı vb. işlerle ilgilenen büyük bir sanayi yeri vardi oraya...
  4. S

Sistem Yükseltmek İstiyorum Parça Uyumu ve Öneriler

hocam sağolasın son bir sorum vardı. hazır sistem için bi önerin varmı burdan alsan daha iyi olur diye
  5. S

sistemi satıp hazır sistem alırsam ne gibi bir avantajı olur bana. daha uygunamı gelir yoksa şuanki anakart ve psuya alıcağım parçaları taktığımda bir uyumsuzluk veya performans eksikliğimi olur
  6. S

sistemi satarsam değeri ikinci el olarak nedir acaba bi fikrin varmı
  7. S

Şuanda kullandığım sistem; -AMD Ryzen 3 3200g apu işlemci -Asus Prime B450M-K anakart -Corsair 2*8gb siyah vengeance DDR4 3200mhz CL16 ram -600w bronze psu(adını tam bilmiyorum rampage rampart kasayla birlikte almıştım) temel sistem bileşenleri bunlar. 3 yıldır bu sistemi kullanıyorum genellikle...
Geri