Arama sonuçları: *

1. Caenss

Overclock bilgisayarıma zarar verir mi?

Merhaba ryzen 7 5800x3d / 4070ti super kullanıyorum. Biostan falan dün overclock yaptım sistemimde düşük fps aldığımı düşünüyordum. Cs2 de 230 alırken şuan 700lerdeyim. Fakat Cpu boştayken bile 4GHZ 4.20GHZ gözüküyor. Bu zarar verir mi?
  2. Caenss

4070ti super overclock nasıl yapılır?

Merhaba Galax 4070 Ti Super kullanıyorum ama hiç overclock ayarı yapmadım, nasıl yapacağımı bilmiyorum. Anlayan biri yardımcı olabilir mi?
  3. Caenss

Ekranın bir kısmı eski sayfada kalıyor, takılıyor.

eski sürüme nasıl döneceğim hakkında bir bilgim yok
  4. Caenss

zaten ne varsa bu son güncellemeden sonra oldu, ddu ile temizleyip tekrar kurdum ama nafile. Sanırım ondan. 1747838091 telefon ile kayıt alarak bir anı fotoğrafladım.
  5. Caenss

discord gibi sayfalarda da sıkça yaşıyorum, oyunlarda nedense hiç olmuyor
  6. Caenss

Merhaba ekranımın bi kısmı takılıyor, eski açtığım sayfada kalıyor. OBS gibi klip uygulamaları ile yakalamaya çalıştım fakat klipte gözükmüyor. Ekranın bir kısmında eski discord veya google sayfası duruyor ve hareket ettirebiliyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Video kaydı alamadığım için paintden...
  7. Caenss

Windows Local klasörü 600gb ama içinde 20gb var

google 500gb olarak gösteriyordu sildim bir sey değişmedi
  8. Caenss

Galax RTX 5070 1-Click OC alınır mı? Bu model kaliteli midir?

65 üstünü görmedim 4 fanlı modelini kullanıyorum
  9. Caenss

Çözüldü✓ 8k altı anakart önerisi

msi mortar max wifi
  10. Caenss

Galax RTX 5070 1-Click OC alınır mı? Bu model kaliteli midir?

4070ti super modelini kullanıyorum, XTREME TUNER diye bir uygulama ile yönetiyorsun ve yalan söylemiyim uygulaması rezalet.. Onun dışında mükemmel zaten Galax bu işi yıllardır yapan eski sağlam üreticilerden.
  11. Caenss

Windows Local klasörü 600gb ama içinde 20gb var

Merhaba bilgisayarıma Wiztree ile dosya taraması yaptım hangi uygulamalar kaç gb yer kaplıyor diye. Fark ettim ki Local dosya yolu yaklaşık 600+gb harcıyor ama içinde toplasan 20gb kaplayan dosyalar bulunuyor. Ne yapmam lazım? 1745260384 Local dosya yolunda
  12. Caenss

Elektronik Sigara Kullanıcılarına Güvenlik Uyarısı

kanka ne anlatıyorsun ben yaşadığım olay hakkında milleti uyarmak istedim bilgisi olmayanlar yapmasın vape gözümün önünde alev aldı
  13. Caenss

cahillik işte mutfakta yaptım yanarsa suya atarım diye yeni öğrendim yanan puffu suya atarsak daha çok yanıyormuş 1741387861 kanka az önce söyledim daha çok kızdı m@l söylesen yenisini alırdık dedi zengin ailenin fakir çocuğu olarak büyümek zor iş
  14. Caenss

kanka normal sigarayıda çok sevmem ama bu saatten sonra vape içeceğimi hiç sanmam aklım çıktı **
  15. Caenss

Beyler az önce farklı bir forumdan elfbar raya d1 likit doldurma konusunu inceledim cihazı kendim yurt dışından aldım orjinal fakat videodaki hareketin aynısını yapmaya çalışıyordum. Cımbız ile lehimleri birbirine değdirdim ve pat bir anda cihazdan dumanlar yükseldi beş saniye sonra garip...
  16. Caenss

3600MHZ RAM 2133 DE ÇALIŞIYOR

merhaba ramlerim icue uygulamasında 1066 görev yöneticinde 2133de çalışıyor + olarak kullanılabilir gb 23 diyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  17. Caenss

KULAKLIK ÖNERİSİ WİRELESS

beyler corsair void var bende şuanda ortadan 2 ye böldüm kırıldı çalışıyor ama kafamda durmuyor wireless önerileriniz var mı? (amazon / mediamarkt gibi yerlerde)
  18. Caenss

Hx onxy 8 pc bağlanınca ses kalitesi düşüyor

hx onxy 8 pc bağlanınca ses kalitesi düşüyor telefondan bağlayınca aşırı iyi ama pcden bluetooth ile bağlayınca iğrenç geliyor
  19. Caenss

Airsoft silahı alıcam güvenilir mi

:D
  20. Caenss

Airsoft silahı alıcam güvenilir mi

tüfek ile başlamak her zaman en iyisidir koleksiyon içinde 1736274476 hocam başlaması dert değil satması ve kullanması bir ton sıkıntı boş bir arazide silahı hazırlarken bile 5 ihbar veriyorlar silahlı biri var diye türkiye anlamıyor pek usulüne göre gidip airsoft rangeleridne yapmak lazım
Geri