Arama sonuçları: *

1. T

Çözüldü✓ Bu Oyun Kolu alınır mı ?

2000 civari olur ama şahsen almam 2.el web sitelerinde sifir acilmamislari daha ucuza var
  2. T

F310 mu Çakma Dualshock 4 mü?

Reis bütçen varsa üstüne 300 daha koy temiz bi xbox 8.nesil kol al enazindan windows icin baglanti sorunuda yasamazsin cakma ps4 kolu kullanilmaz cok kolay bozuluyor f310 da tasarimi pek rahat digil en mantiklisi xbox
  3. T

Avrupa Normu Elektirik Devresi Arıyorum

Merhaba 11.sinif meslek ogrencisiyim. hocamiz bir avrupa turk veya amerikan normu olan bir devre bulmamiz ve Bunu Plc de (Ld) formatinda cizmemizi istedi. ld formatina ben cevirebilirim .ama yapabilicegim bir devre bulamadim. ozellikle devrenin zor uzun ve karisik olmasi lazim 4 katli asansor...
  4. T

PC için DualSense alınmalı mı?

Deyecegini sanmiyorum ps5 almayacaksan onun yerine xbox 7.nesil vs al web den degilde 2.el sitelerinden sifir satanlar var onlardan al kullan rahat edersin bloothot sorunu yasamassin oyunlarinda destekler hepsi
  5. T

max 2.5k bluetoothlu kulaklık

Oyun icin diyorum zaten reis zaten bu markalarin ustune baska model yok dogru durust dedigim gibi bunlar yeni model kulakliklar eger guncel bloothot kartin varsa rahatlikla kullanirsin eger guncel degilse 10k ya da alsan ayni sey
  6. T

S23 Fe 256 vs s22 128

Çok sorunlu bir telefon ozellikle zaten x serileri şahsen nefret ederim tr disinda diyer ulkelerde yuzune bile bakilmiyor alsam alsam 14 alirsin bi ona deger
  7. T

Bloothot surumun iyiyse sorun yasamazsin
  8. T

S23 Fe 256 vs s22 128

Bende 2.el olarak 16k ya aldim dolap gayet guvenilir saticinin sizi baska mecraya cekmedigine dikkat edin ve dogrudan dolap uzerinden alin kargoyu bir telefonla video ceker acin hicbir sorun yasamassiniz sorun cikarsa hemen iade edersiniz 1703535291 Evet xiaomi berbat bir marka uzak durulmasini...
  9. T

Yardım 2. el aldığımız ürünü nasıl garantiye göndeririz

Onlar onemli digil urunun garanti belgesinde ki no yu yazip gondermek istsdiginizi soyluyorsunuz alim tarihi vs sorarlar fatura ile karsi odemeli kargolamanizi isterler kargo kodu verip
  10. T

S23 Fe 256 vs s22 128

Hocam ben bu işlerle ugrasiyorum o butce ile ikinci el 1 2 aylik s23 bulabilirsin faturali garantili biseyler dolap vs da bulabilicegine eminim gayet te deger hem s22 den hemde fe den yuksek birsey almis olursun rahatlikla bulabilicegine eminim 21k 22k ya
  11. T

Öneri Max 500TL Kulak için Kulaklık önerisi

500 e zor sadece muzik icin alacaksan 2.el bakmani tavsiye ederim galaxy buds 2 vs
  12. T

2.5 k ya dolap uygulamasindan kapali kutu galaxy buds 2 pro öneririm oyun performansida cihazin samsung sa mükemmel eger iphone sa busefer 2.el pro 2 öneririm
Geri