Arama sonuçları: *

1. gokuuuu

QCY HT10 Ailybuds Pro+ mı? QCY HT08 Melobuds Pro mu? Almalıyım

ailybuds aldım gürültü engellemesi abartılacak kadar iyi değil ama işimi gayet görüyor tercih yaparken dikkat etmen gereken en önemli şey kauçuk uçlu mu yoksa sert airpods gibi mi kullanırken daha rahat hissediyorsun buna göre seç diğer konularda benziyorlar performans olarakta ailybudsın...
  2. gokuuuu

Fantech Shooter 3 indirimi devam ediyor mu

iyzico parolapara ile uyguna alınabiliyordu devam ediyor mu kampanya
  3. gokuuuu

WeChat veya QQ da hesabı olan var mı?

ikisinden birinde hesap oluşturmam gerekiyor hesabı olan var mı qr refransı için??
  4. gokuuuu

Shooter 3 vs BIGBIG WON Gale Hall

hocam çok iyi gözüküyor fakat ilk defa iyzico parolapara kullanarak alışveriş yapacağım ve nasıl yapacağımı anlayamadım detaylıca anlatma şansınız var mıdır
  5. gokuuuu

QCY HT10 Ailybuds Pro+ mı? QCY HT08 Melobuds Pro mu? Almalıyım

Hepsiburada'da varlar. Melobuds 1600tl,Ailybuds 1400tl hangisi alınır
  6. gokuuuu

Yd xiaomiler şuan kullanılabiliyor mu?

Hocam 15-20 gibi bir bütçem var, poco x7 pro alacağım. Bir tanıdığımdan alacaktım dedi sıfır tr cihazı yok, yd varmış bende hakim değilim konuya sorayım dedim. Nasıl oluyor tam olarak server kaydı falan?
  7. gokuuuu

Yd xiaomiler şuan kullanılabiliyor mu?

birkaç konu okudum tam olarak anlayamadım tek anladığım şuan yd iphone ve samsunglar kayıtsız kullanılamıyormus xiaomiler için durum nedir
  8. gokuuuu

Klavyenin RGB renkini değiştirmek mümkün mü?

o zaman klavyende ki ledler rgb degildir buyuk ihtimalle
  9. gokuuuu

Klavyenin RGB renkini değiştirmek mümkün mü?

Microsoft Store dan "Lenovo Vantage" indirip kontrol et orada çıkar eger degisiyorsa
  10. gokuuuu

Apu bi sistem aldım ama 4:3 yapamıyorum

tamamdir o zaman attigim fotograf da sizin driver ile birebir olmasi lazim bilgisayarda yüklü olmasi lazim degilse islemcinin modelini yazip yanina driver yazip indirebilirsiniz ordan da fotografdaki ayari tam panel secerseniz sorun duzelecektir👍
  11. gokuuuu

anladim hangi ekran kartini kullandigini belirtebilir misin marka olarak ki yinede cozumu soyleyeyim driverdan olceklemeyi tam ekran, tam panel hangisi varsa onu yapmalisin ornek fotograf atiyorum cogu markada ayarlarin ismi ya ayni yada benzer bulursun buyuk ihtimalle
  12. gokuuuu

cozunurluk degistirmeye calistiginda 4:3 secenekler cikmiyor mu yoksa cikiyor fakat bastiginda 4:3 olmuyor mu? biraz garip acikladim ama anlamissindir umarim :D
  13. gokuuuu

Bu Sistem Alınır mı? Lütfen yardım

5 sayfa mesaji hayranlikla okudum yasin bey cok ilgilenmissiniz allah razi olsun :D
  14. gokuuuu

Çözüldü✓ AJAZZ AK680 SWITCH?????

tesekkurler.
  15. gokuuuu

Çözüldü✓ AJAZZ AK680 SWITCH?????

ajazz ak680 aldim brown switch fakat switchlerle ilgili tek bilgi ajazz brown oldugu tam olarak markasi ne bulamadim yada herhangi bir ak680 sound gibi bir video da yok klavyeden olan birisi cekip atabilir mi yada var ise internette linkini atabilir misiniz? soru isaretlerine kizmayin lutfen...
  16. gokuuuu

Sizce alınır mı rtx4070Tİ hazır sistem

butcede sikinti yoksa bir sivi sogutma onerebilirim bu islemciye sahip arkadaslar cok isindigini soyluyor aklinda bulunsun.
  17. gokuuuu

Çözüldü✓ 11K YA ALİNİR Mİ????

Monster Tulpar T7 V20.4.1 i7-11800H islemci RTX 3060 130W ekran karti 32 GB(16+16 HyperX Impact) 3200 Mhz RAM 1 TB PCle 3.0 SSD (3300-3100 MB/s okuma yazma)1 TB PCle 3.0 SSD (2100-1700 MB/s okuma yazma)17.3 FHD 144 Hz ekran 11.000tlye alinir mi
  18. gokuuuu

Çözüldü✓ G300S Mİ? G102 Mİ? mouse

reis valla var ahaha, google da cikiyor. cevap bekliyorum m800bu hakkinda onerirseniz alacagim.
  19. gokuuuu

Çözüldü✓ G300S Mİ? G102 Mİ? mouse

oncelikle tesekkurler, m800bu nasildir bir tane buldum uygun fiyata?
Geri