Arama sonuçları: *

1. turbulance03606

Çözüldü✓ Laptopta harici ses kartı kullanımında seslerde patlama sorunu

Ses kartının arayüz uygulamasını yönetici olarak çalıştırıldığında sorun çözülüyor Drop Ses patlamaları donmalar son buluyor
  2. turbulance03606

Çözüldü✓ Laptopta harici ses kartı kullanımında seslerde patlama sorunu

Selamunaleyküm laptopta fl studioda müzik yaparken Youtube da video izlerken seslerde çok sık değil ama çok azda değil çatırtı hışırtı oluyor çok kısa şarkı dinlerken müziğin içine gizleniyormuş gibi bazıları yani aslında bir drop gibi bir şey var anlayacağınız ve çok sinir bozucu Nvidia realtek...
  3. turbulance03606

Vodafone faturam 2 hafta ödenmezse nolur?

Merhaba arkadaşlar Vodafone da Hat üzerine iphone 13 aldım taksitle Bugün ayın 21 i son ödeme tarihi bu tarihten itibaren 15 gün sonra ödemesini yaparsam Bu süre içerisinde bir problem yaşarmıyım?
  4. turbulance03606

🔥İndirim İtopya Razer v3 hyperspeed 1499 TL

Alırsın pil şarjı doluyu tak. Boşu doldur devam et
  5. turbulance03606

mouse yanar yaaa Al geç işte bi daha nerde bulacaksınız bu fiyata mouse
  6. turbulance03606

Kral ben aslında yine seviyorum hero x var bende ağırlık full takılı ikisini yan yana kullandım baktım Yani ikisininde ayrı güzellikleri var ayrı avantajları var fln Hafif mouse da bu mouse iyimiş
  7. turbulance03606

Geldiler abiii 😂😂
  8. turbulance03606

Ulan normalde ağır mouse severim bunu aliyim dedim indirim varken yedek durur fln Söğütözü mağazından 1400 tl ye aldım acayip mouse bu razer
  9. turbulance03606

HGS UYGULAMASINDAN GELEN BİLDİRİMLER DİKKAT EDİN

😂😂 ne günlere kaldık
  10. turbulance03606

Dolandırıclar mesaj atıyor

Bende attım foruma banada geldi bildirim verileri silerek uygulamayı kaldırdım bilmiyorum bir çözümmü ama öyle yaptım Ne günlere kaldık arkadaş
  11. turbulance03606

HGS UYGULAMASINDAN GELEN BİLDİRİMLER DİKKAT EDİN

Az önce böyle bildirimler geldi bilginize Sildim HGS Uygulamasını
  12. turbulance03606

Mavi Ekran KERNEL APC DURING HATA KODU (BF5, BF2042)

Merhaba, Benim sistemimde sadece EA oyunlarında (özellikle Battlefield 5 ve Battlefield 2042) "KERNEL APC DURING" hatası alıyorum. Diğer oyunlarda herhangi bir sorun yok. Bu hata yalnızca EA oyunlarını oynarken ALT+F4 YAPTIĞIMDA YADA NORMAL OYUN MENÜSÜNDEN ÇIKMAK İSTEDİĞİMDE OLUYOR. Şu ana...
  13. turbulance03606

Yardım SES KARTI KABLOSUNU UZATMAK

Audient id14 mk2 ses kartı aldım Tüm gücü type c kablodan alıyor anakart da type c girişi var ve kendi kablosu kısa malesef benim de bu kabloyu uzatmam gerekiyor acaba sorun olurmu type c uzatma kablosu kullansam kaliteli yada (baseus cafeus) kablosunu alsam kullansam olurmu?
  14. turbulance03606

Çözüldü✓ 6900Xt yi 3080ti ile değiştirmek

Değiştirdim 3080ti aldım onnumara oldu oyunlardan daha çok zevk almaya başladım kalite arttı akıcılık arttı Amd ekran kartı işini iyi çözememiş işlemcide amd Ekran kartında Nvidia ✅
  15. turbulance03606

Çözüldü✓ 6900Xt yi 3080ti ile değiştirmek

Arkadaşlar 3080ti ya geçmek ne kadar mantıklı Amd den memnunum ama nvidia takıntılığı var işte yazılım olarak daha iyi diye düşünüyorum nvidia
  16. turbulance03606

Çözüldü✓ PSU COİLWHİNE ÇÖZÜMÜ

5900x 6900xt var :d 10 tane fan var 3 tane ssd var yani tam yükte çalışmadığı halde ses veriyordu.
  17. turbulance03606

Çözüldü✓ PSU COİLWHİNE ÇÖZÜMÜ

Arkadaşlar merhaba, 1200W High Power PSU aldım, ancak bilgisayar yük altındayken PSU'dan cızırtı sesleri geliyordu. Farklı oyunlarda ve menülerde ses sürekli değişiyordu. PSU'yu tamire gönderdim, ancak bir sorun olmadığını söylediler ve tesisatımda topraklama eksikliği olabileceğini belirttiler...
  18. turbulance03606

Öneri 6900XT ISINMA SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ

Bende 10 dan fazla 2. El ekran kartı aldım sattım şuan bu kartı kullanıyorum 3080ti dan sonra Ben böyle bir çözüm buldum ve artık kafam çok rahat ha bunu yapmasam yine bir sorun olmayacaktı ama değdi gerçekten kafam rahatladı VE FPS DE ARTIŞ VAR GİBİ DÜŞÜNÜYORUM SANKİ
  19. turbulance03606

Öneri 6900XT ISINMA SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ

Arkadaşlar, 2. el olarak hiç açılmamış bir 6900XT ekran kartı aldım. Kartın içini açıp, termal macununu yeniledim. Zalman marka, WMK değeri yüksek bir termal macun kullandım, ancak modelini hatırlamıyorum. Aldığım kart ASUS RADEON serisi, gaming modeli değil; dolayısıyla soğutması gaming...
  20. turbulance03606

Çözüldü✓ Pci express tırnak çıkarıp takma

Arkadaşlar normal ekran kartı slotunun tırnağı kırık ve alttaki slotun tırnağını alıp üstteki yuvaya takmak istiyorum yuvası sağlam sadece kırmadan çıkarmam lazım Bilen varsa yardım etsin gece vakti 😂
Geri