Arama sonuçları: *

1. B

God of war açılıyor gibi oluyor ama açılmıyor

2 3 gündür bazı oyunlarda (örneğin god of war2018) açılmama sorunuyla karşılaştım. oyunu açtığımda 1 saniye siyah ekran gelip saonra kapanıyor oyunu epic games üzerinden satın aldım ekran kartı sürücüm güncel. sistem:4060ti, 5600, 16gb, w11
  2. B

RDR2 vulcan dan dx12 ye nasıl değiştirilir?

oyun kendiliğinden kapanıp duruyordu. Forumlarda vulcan dan dx12 ye değiştirin diyorlar ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
  3. B

Aula F2088 klavyede hotswap özelliği var mıdır?

peki değilse zorlarsam kırılabilir mi ?
  4. B

Aula F2088 klavyede hotswap özelliği var mıdır?

Biraz araştırdım ve kutu içerisinden yedek switch ve switch değiştirme aparatı çıkarsa hotswap oluyormuş. aula F2088 model klavyem çok ses çıkardığı için switch değiştirmek istiyorum ama çıkaramadım ve kutu içeriğinde de switch ve switch değiştirme aparatı olmadığı için hotswap olmama ihtimali...
  5. B

sessiz klavye arasından hangisi daha iyi

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-alloy-core-rgb-turkce-oyun-klavyesi-1203749.html?gclid=Cj0KCQiA6rCgBhDVARIsAK1kGPKZI8BspvaLzBD-pt4DMeE5vVOc6Y-WEQw9UikmmnKT8Qkox4HKKmgaAmYzEALw_wcB&gclsrc=aw.ds...
  6. B

Her açılışta açılan rgb ısıkları

Sıvı soğutmanında yanıyordu kablosunu söktüm, ama kasanın rgb ısıklandırması her pc yi açtıgımda yeniden açılıyor bu yüzden rgb kumandasını sürekli kullanmam gerekiyor. Sorum: ben kendim açana kadar açılmamasını sağlayabileceğim bir ayar varmı yoksa kablosunu rgb kablosunu mu çekmem gerekiyor...
Geri