Arama sonuçları: *

1. T

HyperX Cloud III Wireless Black - 4199 TL (Teknosa)

barracuda pro yu almayı düşünüyorum. Genelde neyden dolayı memnun kalınmıyor
  2. T

HyperX Cloud III Wireless Black - 4199 TL (Teknosa)

Razer barracuda pro mu yoksa hyperx cloud 3 mü alınmalı sizce. Hangisi daha iyidir
  3. T

Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Merhaba arkadaşlar Kulaklığım bozuldu ve yeni bir kulaklık alacağım. Kablosuz olması tercihim. Üç kulaklık seçtim; CORSAIR HS65 Wireless Link Razer Barracuda X Wireless Link ASUS ROG STRIX Go 2.4 Wireless Link Corshiar 3k Razer 4k Asus şuan 3.5k ama geçen indirime girine 2.5k'ya inmişti. Bu...
  4. T

HP VİCTUS ALINIR MI öneri

Victus alacaksan ekran kartının kaç watt olduğuna bakmayı unutma bence. Ortalama değerin altında olan modelleri var. Isıyı düşürmek için ekran kartını kısıyorlar. 1714138770 Örneğin 95W 3060'la 130W 3060 performans olarak çok farklı.
  5. T

🔥İndirim Yeni Ucuz Wireless Kulaklık Alternatifi - VGN VXE V1 Wireless | 1299 TL |

Mod değiştirincede kötü hocam, iki modda da kullanılmayacak ses kalitesi var bendeki kulaklıkta.
  6. T

🔥İndirim Yeni Ucuz Wireless Kulaklık Alternatifi - VGN VXE V1 Wireless | 1299 TL |

2 dk kullandım, mikrofondan bir kere kayıt alıp denedim iyiydi. Uzun kullanımda yada nadiren oluyordur.
  7. T

Sizin mikrofon sıkıntılı ses iyi, benim mikrofon iyi ses berbat, kulaklıkta kronik bi sorun var. Yarısı iyi yarısı çok kötü diyorsa kulaklık normal değil demekki hocam.
  8. T

Gelen kulaklık 1300 tlyi bırak 300 lira zor eder. Ses kalitesi diye bir şey yok. Beklentiniz yüksekmiş diyenler için söylüyorum evi temizlesin akşama yemek yapsın beklentisiyle almadım ortalama bir ses kalitesi versin diye aldım. Sadece hafif ve kablosuz olsun isteseydik trendyolsan 200-300...
  9. T

Mikrofonu çok güzel ve net 2 kere denedim, hiç sorun yoktu. Pedleri güzel. Onun haricinde başka iyi bir yanı yok. Bendeki kulaklığın ses kalitesi çok çok kötü, çakma apple kulaklıkları gibi. Bana mı denk geldi dicem ama forumda bunu söyleyen başkalarıda var. Sesler derinden geliyor ve ses...
  10. T

Gaza gelip aldım ama kulaklık oyuncak gibi, plastik kısımlar dandik oyuncakların kalitesinde bence kısa sürede kırılacak gibi duruyor. Ses kaliteside fiyatı wireless kulaklığa göre ucuz gibi görünsede leş(müzik moduna aldım, daha iyi olsada yine leş). Sesler derinden geliyor. Mikrofonu bile test...
  11. T

Yazan arkadaşa sorulmuş kablodan dolayı değil, şarjdayken hiçbir şekilde kullanılmıyor demiş. Kafa ayarı olduğuna eminmisiniz videolarda görmedim görsellerde de görünmüyor. Varsa hemen alıcam. 1708022413 Yani kenarlardan aşağı doğru uzuyor mu
  12. T

Almayı düşünüyorum ama forumda alan bi arkadaş şarja takınca kulaklığın kullanılamadığını söylemiş bu çok saçma geldi bana. Ayrıca kafa ayarıda yok galiba kafama olmazsa elimde patlayacak iadesi olmadığı için. Bundan dolayı bi türlü karar verip alamıyorum
  13. T

Ben niye bu kadar şanssızım

Hocam bence sıfır yeni ürün göndermeyi kabul ettilerse onu tercih etmek daha doğru olabilir. THH ile uğraşmak bulunduğunuz bölgedeki THH'ye göre çok bezdirici olabiliyor. Yüksek ihtimalle lehinize karar çıkar ama aylar sürebilir.
Geri