Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ 4500-5000 BANDI MONİTÖR YA DA F-P 2K BİR MONİTÖR ARIYORUM

o zaman bu rakama monitörü almak mantıklı yarın teknoloji mağzalarına bakıp siparişini vereceğim sonrasında
  2. S

bu pckolik sitesi güvenilir midir alışveriş konusunda ismi çok ısındırıcı değilde güvenemedim açıkçası
  3. S

Merhaba herkese iyi günler dilerim.Elimde 5k civarı bir bütçem var güzel bir monitör arıyorum ya da 2k olan ortalama fiyatlı bir monitörü ekstra ekleme yaparak da alabilirim önerebileceğiniz hangi ürünler var acaba internette hepsine bakarak kafam karıştı.Birde 4060 ekran kartım var gsynic...
  4. S

Çözüldü✓ STEELSERİES GG AYARLARI SIFIRLAMA VE APEX3 MULTİMEDYA TUŞ SORUNU

saolasın ürünü servise gönderdim bakalım hayırlısı
  5. S

bu kısmı denedim ancak cihazdaki yazılım nedense sıfırlanmıyor yaptığım ayar hep öyle kalıyor fabrika ayarına döndüremedim
  6. S

Merhabalar Steelseries gg programını incelediğim zaman ve internette araştırdığımda bu program ayarını sıfırlamayı bulamadım.Ve ekstra olarak benim yapmak istediğim aygıtıları fabrika ayarına döndürmek. 3.bir sorunum apex3 klavyeye sahibim ve multimedya tuşunu bilgisayarda çalıştıramıyorum müzik...
  7. S

Çözüldü✓ ANAKARTA BAĞLI FAN HIZI AYARI ASUS PRİME B450M-K II,RTX 4060 VE APACER RAM HIZI

çözüm buldum teşekkürler dediğiniz gibi yapınca oldu
  8. S

Çözüldü✓ ANAKARTA BAĞLI FAN HIZI AYARI ASUS PRİME B450M-K II,RTX 4060 VE APACER RAM HIZI

teşekkür ederim aı suite 3 ile ilk deneyeceğim olmaz ise biostan bakarım
  9. S

Merhaba Ben 11.11 indirimi zamanında gelen f-p 4060 lı sistemden almıştım.Sistem Antec kasalıdır.Yalnız bu asus prime b450m-k ıı nin ya bilgisayara doğru programlarını kuramadım ya da farklı bir ayarı bulunmakta da olabilir kasanın ön yüzündeki 3 fanı çok hızlı ve sesli çalışmakta çoğu kısımı da...
Geri