Arama sonuçları: *

1. E

12 MM Egzoz Fan Önerisi

Dönüş olmadı ama arayan varsa diye aldığımı atıyorum https://www.gaming.gen.tr/urun/570585/thermalright-tl-c12c-s-argb-120mm-siyah-kasa-fani/ bu ürünü aldım 66.3 cfm 1550 rpm çıkabiliyor
  2. E

Kasaya Fan Onerisi 120MM

anladım düz kasaya mini atxti sanırım bendekı camsız mesh düz mü almamı önerirsin
  3. E

Kasaya Fan Onerisi 120MM

düz ile reverse arasındaki fark ne egzoz olarak almayı düşünüyorumda ikiside aynı işlevdemi
  4. E

12 MM Egzoz Fan Önerisi

Merhaba egzoz fanım bozuldu 12mm egzoz fan önerebilir misiniz? uygun fiyatlı ve performanslı bitfenix stok argb fan vardıda aynısından bulamadım rgb olmaması sorun değil iyi ve uygun olsun yeter x4 set varsa uygun onlarıda paylaşabilirsiniz öndekileride yenilerim belki önceligim egzoz fan ama
  5. E

40.000 TL Bütçe Telefon Tavsiyesi S24+ Alınır Mı? (38.999 TL)

ben s24+ ten çok memnunum ama keşke şarjı biraz daha fazla gitse 720p'nin üstüne çekince ekranı bir günü çok zor çıkarıyor benim için
  6. E

BİTFENİX NOVA MESH FAN MODELİ NEDİR ?

Egzoz fanım sorunlu sanırım garip garip sesler çıkarıyor bitfenix nova meshteki stok fanlar var 1 adet almak istiyorumda tam modelini bulamadım aynısından almayı düşünüyordumda model için yardımcı olabilir misiniz ?
  7. E

Alta attığım iki bilgisayar +27500tl takas yapıcam mantıklı mı ?

bide cajun corner ısmarlasan kafi gibi
  8. E

YENİ AMD KARTLARINDAKİ ENCODERLER NVİDİA KADAR İYİMİ

tamamdır çok teşekkür ederim
  9. E

YENİ AMD KARTLARINDAKİ ENCODERLER NVİDİA KADAR İYİMİ

Merhaba şu an kullandığım pcde RX6600 var bir video kaydı alınca veya yayın açınca yayını çamur gibi veriyor yeni pc almayı düşünüyorum amd yeni kartlarda bu sorun çözüldümü yoksa kaliteli yayın için vs nvidiadaya mı kaymalıyım üst seviye amd kart kullanıp yayın açan veya bilgisi olan varmı?
  10. E

❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

yanwen falansa cıkmaz herhalde vergi 1755286966 truthear nova mı supermix 4 mu daha iyi
  11. E

❌İndirim Bitti! 🔥 Tommy Hilfiger Erkek Cüzdan Kodla 565TL

çok özür dileyerek soruyorum aynı bu tarzda cüzdanlar 100 TL'ye bile bulunabiliyo gereksiz degilmi marka diye bu kadar para vermek ikiside kart ve para tutuyo
  12. E

Kitapçık Tarzı PDF Dosyası Nasıl Yapabilirim?

pek yardımcı olamadı ondan konu açtıydım
  13. E

Kitapçık Tarzı PDF Dosyası Nasıl Yapabilirim?

Merhaba kullanım klavuzu gibi bir şey yapmam gerekiyor bazı gördüğüm örneklerde içindekiler bölümünde ilgili satıra tıklayınca o sayfaya falan gidiyor pdfte bu tarz bir pdf nasıl hazırlayabilirim hatta genel olarak bir pdf nasıl hazırlarım hiç bilgim yok yardımcı olabilecek var mıdır?
  14. E

Kaliteli ses kartı önerisi

usb girişli alırsan ses kartı almana gerek kalmaz besliyor zaten kendi ses kartı jaklı alırsan seni yine üzmez ama ses kartıyla daha iyi verim alırsın usb girişli alman daha bütçe dostu olur bence ses kartına gerek kalmaz
  15. E

ben alalı cok vakit gecmedi kronik sorun goremedım insanlar forumlarda hep ses açma kapama tusu bozuluyo dayanıklı degıl falan demişte maksa aldım sesi butondan pcden yonetıyorum sesi cok kullanmadım butonları kasa alimünyum bana saglam gibi geldi 1-2 kere yere falanda düşürdüydüm 32/384 de...
  16. E

moondrop echo a kullanıyorum 1100 tl gibi bir fiyatı var hem telefonum hem pc için kullanıyorum mic destegide var iemimide güzel besliyo onu önerebilirim gayet yeterli bence küçük ve çok hoş çok sırıtmıyo telefondada dawn pro var bide onuda onerebılırım app destegide vardı bu ıkısını kullandım...
  17. E

Başlıklı SMS Firması Önerisi

Merhaba güvenilir ve memnun kaldığınız SMS firması var mıdır web sitesi için kullanacağız.
  18. E

❌İndirim Bitti! COSORI 5.5 L Yağsız Fritöz / Airfryer (1.297 TL Amazon)

yagsız ibaresi ne anlama geliyor beni aydınlatabılır misiniz
  19. E

Klavye mouse Combo Set önerir misiniz?

logitech prodigy yerine bence hyper x alloy core tercih edilebilir
  20. E

🔥İndirim ROYAL KLUDGE M3 PAW3950 8K Hz Wireless Mouse 2.088₺

ürün geldi 47 demişlerde tarttım 46gr cıktı bende belki skatezler yuzundendır :D mousenin skatezlerı takılı olmadan geldi biz takıyoz onla 47 olur sanırım baya hafif kasa gıcırdama esneme falan yapmıyo güzel gibi ama kutu içeriği biraz zayıf gibi ya ne bir yedek skatez ne grip tape onun dışında...
Geri