Arama sonuçları: *

1. S

Path Of Exile 2 Meta

Selamlar dostlar, Oyunu geçen sezonda oynamıştım amazon metası varken crasbow açmak gibi bir hataya düşüp sonradan pişman oldum. Aynı hatayı yapmak istemiyorum şuan meta karakter hangisi ? amazon hala bu sezon için oynana bilir mi ? oyuncuların genelde tercih ettiği karakter hangisi ?
  2. S

tek tek sistem topladım iyi mi

Bu biraz daha iyi kendim 12400f RTX 4060 8GB kullanıyorum. Redeon 12gb vram dan dolayı bir tık daha iyi ama bütçeyi artırabilirsen RTX 4060 16GB tavsiye ederim ama ek soğutucu almadıgın sürece Ryzen Serisine çok yaklaşma.
  3. S

Parça eklenebilir hazır sistemler var ryzen 5 stok soğtucu ile ilerde başını ağrıtır.
  4. S

Ryzen 5 lerde ısınma sorunu var diye biliyorum sıvı veya kule tipisogtucuda alman lazım standart sogtucular yeterli gelmiyor veya işlemciyi i5 12400f veya 13400f ile degiştir standart sogtucu onlara yetiyor.
  5. S

Vatandan topladığım sistem alınır mı

Aynı sistemi kullanıyorum itopyadan almıştım 26k civarına 4060rtx ve i5 12400f sorunsuz bir şekilde uyumlu olarak çalışırlar dar boğaz yapmaz günümüz oyunlarını kaldırır ama 2 3 yıl sonraki oyunları yüksek grafik oynatmaz
  6. S

steam hesabım kac tl eder

Gözüme çarpan 1 2 oyun var 50 vereyim sonra sen geri alırsın hesabı zaten :D Steam hesaplarınçok rahat kurtarılabiliyor satamazsın 1k veren bile bulursan şükret.
  7. S

rdr 2 çok iyi oyun (!)

Bu tarz bir konu açma geregi bilr duyyorsan gerçekten çok iyi bir oyun oldugunu kanıtlıyor. Oyun hikayesi için seviliyor 4060ti olmasına rağmen göz yoruyor diye kısık grafiklerde oynadım hikaye bitince sildim çok şey etmeyin
  8. S

Çözüldü✓ Bu sistemi kaç yıl kullanırım

2006 sa topladıgım kasayı 2023 yılına kadar kullandım. Kullanım amacına bağlı ucu açık bir soru bu güncel oyun oynarsan 2 yıl sonra güncel oyunları açmamaya başlar ömrü 2 yıl olur senin için
  9. S

ÇÖZÜLDÜ Dishonored Ana Oyun Steam'den DLC Epic'ten Oynanır mı?

Çorbamı yapıyorsun kardeşim biraz ondan biraz bundan
  10. S

İnternet kafeler için ekran kartı önerisi

RX6400 ne ya :D cs2 oynayanlara olmaz kardeşim bak ne güzel süper mario var makinadamı diyeceksin :D Yıl 2023 hocam 2000 li yıllarda degiliz sistemi kötü internet cafeler batmaya mahkumdur saatine 15 20 30tl verip dip grafiklerde oynamaz kimse
  11. S

Sizce bu iş teklifini kabul etmeli miyim

400 dolar asgari ücret bile etmiyor ek olarak neredeyse yarım gün tam 11 saat kölelik kaldırıldı diye biliyorum ben ama sen bilirsin
  12. S

Steam tekrar TL'ye geçer mi?

Geçmez. Eskiden 10 kişinin 20tl den aldıgı oyunu şuan 1 kişi 10 dolardan alıp tüm zararı sırtlıyor zaten.
  13. S

konu kaldırılabilir

Heves kırmak istemiyorum hayırlısı bakalım
Geri