Arama sonuçları: *

1. P

❌İndirim Bitti! KOMİLİ 5 LT ZEYTİN YAĞI 653 Tl (iptal gelebilir)

Tam olarak nasıl sonuçlandı hocam sizin girişimler, heyet nasıl bir sonuçla dönüş yaptı bilgilendirirseniz sevinirim.
  2. P

❌İndirim Bitti! KOMİLİ 5 LT ZEYTİN YAĞI 653 Tl (iptal gelebilir)

Geçenlerde PttAVM’den bir tansiyon aleti aldım. Üründe %40 indirim vardı. Daha sonra siparişi “fiyat hatası” gerekçesiyle iptal ettiler ve bu şekilde bir e-posta gönderdiler. Hem satıcıya hem de pazar yerine sordum; ikisi de sorumluluğu birbirine attı. Ben de TüBİS üzerinden başvurumu yaptım...
  3. P

🔥İndirim Hepsiburada bedava 2 aylık premium

Anladığım kadarıyla birde fazla kod alınabiliyor ayrıca kodu kullanmayacak olanlar da olursa bende rica edebilirim yardımcı olacak arkadaşım özelden atarsa sevinirim.
  4. P

Amazon 400 e 150 tl indirim

17 de 0 ne şans ama...
  5. P

🔥İndirim 🔥🔥AMAZON 200TL ALIŞVERİŞE 80TL İNDİRİM🔥🔥

amazon.com.tr satıcılı ürünleri nasıl listeliyor hocam?
  6. P

❌İndirim Bitti! Vodafone 25GB, 2000DK, 250SMS 77 TL

Blöf değil gerçekten hesap kapatıyor ya da operatör değiştiriyorum ama maalesef 20 yıldır 1 kere özel indirim almadım. 10 yıllık numaramı bile sinirle kapatmışlığım var. Sınırsız paketler için birine vereceğim 100-200 lira mesele olmaz yıllık toplam ücrete verilecek miktarda devede kulak...
  7. P

❌İndirim Bitti! Vodafone 25GB, 2000DK, 250SMS 77 TL

Bir keyword numara bir yol yöntem rica etsek nasıl ulaşırız bu bilgiye? Yıl bitti paket yenileyemedik tam ihtiyaçlık bilgi
Geri