Ryzen 7900x3d nvidia 4070ti ekran kartı var , anakart gigabyte yazısı geliyor bilgisayar açılırken ve mouse siyah ekranda kalıyor, klavye tuşları çalışmıyor ctrl alt del hiçbiri
Ryzen 7900x3d nvidia 4070ti ekran kartı var , anakart gigabyte yazısı geliyor bilgisayar açılırken ve mouse siyah ekranda kalıyor, klavye tuşları çalışmıyor ctrl alt del hiçbiri
bu bir problem değil avantaj gibi görünüyor
1735233131
fakat sorumun cevabı bu değildi yani genel olarak discord kullanma sayısında düşüş yaşandı ve insanlar başka platformlara dağıldılar ama yaygın olanları nedir?
merhabalar suan türkiyede discord kapalı olduğu için en çok kullanılan konuşma programı nedir ? Yardımcı olabilecek varmı? yurtdışındayım fakat discordta Türk çevre edinemedim
Merhaba şuan sistem topladim ve 4 5 senedir bilgisayar kullanmıyorum yani tecrübem yok twitch konusunda bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa bi inceden en dikkat etmem gereken hususlar hakkında bilgi verebilir mi
Bro 20 gün de özürlü vardı heralde öyle bisi 1 dönem atölye derslerine hiç gitmemiştim sadece ana dersleri gittim devamsızlıktan kalmadım , ara karne almaya gittiğim de atölye hocası kimlik sordu tanımadığı için