Arama sonuçları: *

1. C

AMD Adrenalin 26.1.1 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

Çok uzun süre sıkıntı olmadığı çökme yaşamadığım için 25.8.1 sürümünü kullandım ve güncelleme yapmadım. (y)
  2. C

AMD Adrenalin 26.1.1 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

Arkadaşlar eğer mevcut kurulu sürümünüz de bir problem yoksa sakın güncelleme yapmayın. Adrenalin software den de otomatik güncellemeyi kapatın
  3. C

KONU KILIT

Telefondan kütüphaneyi göremeye bilirsin. Ancak hesabım sekmesi üzerinden satın alma işlemlerini görebiliyorsan oradan bakar mısın ?
  4. C

KONU KILIT

3 Skin 2 silah için ben şahsen değeceğini sanmıyorum ama tabi alan arkadaşlarıma da saygı duyuyorum. Kimi arkadaşlar pass için alıyor. Ben standart sürüm aldım. Zaten uzun süre oynayacağım için de twitch v.b. platformlarda droplardan skin falan da düşer uzun vadede oynadıkça da görevler falan...
  5. C

Rx 6900 xt 14k butcem var

Oyunları hangi çözünürlükte oynayacağın da önemli. Burada 2. el 6900XT Black var pazarlıkla fiyatı indirmeye çalış.
  6. C

Yardım RKS RK-125S VS REVOLT RT-3

A101'den sakın kesinlikle almayın. Alanların ruhsatlarını 3 ay uğraştırıp hala yollamıyorlar A101 bu konuda çok sorunlu. Eşim Müşteri hizmetlerinde çalışıyordu her gün yüzlerce şikayet alan özellikle bu konularda insanları mağdur eden bir firma kesinlikle uzak dur kardeşim. Aynı fiyata bulduğun...
  7. C

Çözüldü✓ Ekran kartı windows ekranina gelinca kapaniyor yardim

Esselamu aleykum kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Windows'u güvenli mod'da başlata bilirsen DDU Driver gibi bir yazılımla önce ekran kartı yazılımını kaldır. Muhtemelen Sorunun çözülecektir. (Not: Sabahın bu saatleri mesai saati olduğu için arkadaşlar bakamamıştır ben bile iş yerinden cevap...
  8. C

Bilgisayarcı nasıl para kazanıyor

Ekmağın üzerine hiç mi şokella sürmedin :kekw:
  9. C

Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz ekran gelmiyor

Aleykum EsSelam ve Rahmetullahi ve Berakatuh. Monitörün kendi ayarlarından kontrol edin güç seçeneği gibi birşeyler vardır muhakkak
  10. C

Çözüldü✓ Cooler master masterbox td500 v2 kullanan var mı

https://www.incehesap.com/cooler-master-masterbox-td500-v2-beyaz-atx-mid-tower-kasa-fiyati-61227/?gad_source=1&gad_campaignid=18272251428&gbraid=0AAAAApYaxZfeCsje6dFb-9F0tAS-KaMoM&gclid=Cj0KCQjwotDBBhCQARIsAG5pinM_cD0F2mwxDDnI8qPrRI51sJT7DN4eMUU5-3Mg87K9aSQ9Dx1BreQaArMlEALw_wcB
  11. C

Çözüldü✓ Cooler master masterbox td500 v2 kullanan var mı

https://www.incehesap.com/cooler-master-masterbox-td500-v2-beyaz-atx-mid-tower-kasa-fiyati-61227/?gad_source=1&gad_campaignid=18272251428&gbraid=0AAAAApYaxZfeCsje6dFb-9F0tAS-KaMoM&gclid=Cj0KCQjwotDBBhCQARIsAG5pinM_cD0F2mwxDDnI8qPrRI51sJT7DN4eMUU5-3Mg87K9aSQ9Dx1BreQaArMlEALw_wcB
  12. C

Çözüldü✓ Hangi Amd İşlemcisi daha iyidir?

AMD Ryzen 7 9700x
  13. C

Ftth 1000mbps verilmiyor

Bu hangi il ve location acaba merak ettim bende 1000 istemiştim vermiyorlar çünkü?
  14. C

Ryzen 7 9800x3d RX 9070 XT sistem

Bütçenizden elinize kalacak para olursa ve imkanlar dahilinde psu'yu 1000w'a çıkarma şansınız varsa ilerisi için daha iyi olur diye düşünüyorum tercih sizin tabii ki. Sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim.
  15. C

Kredi Kartını Tamamen Kapatma İşlemi Ne Kadar Mantıklı?

aynı bankanın banka kartı varsa kredi kartından hariç sürekli o kartla alış veriş yap nakit yerine market tekstil teknoloji alışverişi yani aklına ne gelirse. Kredi notun yükselmeye başlar merak etme kredi kartından harcamak zorunda olursan da harcadığın miktarı ödemeden başka bir harcama yapma...
  16. C

Amd R9 9950x3d için anakart tavsiyeniz varmı

Bütçeni biraz aşıyor ama MSI'ın bu anakartlarını inceleyip bakın isterseniz. MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 6600MHZ(OC) MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 8400MHZ(OC) Bu da Gigabyte'ın GIGABYTE X870 GAMING X WIFI7 Anakart - AMD Ryzen 9000 CPU'ları, 16+2+2 fazlı VRM, 8000MHz DDR5 (OC)
  17. C

Amd R9 9950x3d için anakart tavsiyeniz varmı

Anakart için ayırdığınız bütçe nedir?
  18. C

Çözüldü✓ Oled Monitör Hakkında

Sağlıklı günlerde güle güle kullanın hayırlı olsun. Deneyimlerini buradan bizimle paylaşırsın :D
  19. C

Bim Dardanel Ton Sarı Paket 3x140 gr 80 TL

esselamu aleykum durup dururken canımı çektirdiniz :D . İşten çıkınca ilk işim markete gidip ton balığı alacağım . Bol ıspanak ve roka ve limon salatası eşliğinde gömmeyi düşünüyorum:ROFLMAO:
  20. C

Yüksek kalitede M2 SSD önerisi

2tb lık modeli olabilir bakmanız lazım 580 pronun yoksa m570 pro da var 2tb.
Geri