Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Aula F75 windows tuşu beyaz diger tuşlar pembe ?

Beyler bende fn ctrl win ile halloldu
  2. S

Bilgisayar İçin 2+1 Ses Sistemi Tavsiyesi

Merhaba değerli forum kullanıcıları. Masaüstü bilgisayarım için bir hoparlör almak istiyorum. Bangır bangır olmasına gerek yok sesi kaliteli olsun yeter. İkinci el alabilirim. Bütçem max 2.000
  3. S

10 - 12 bin TL arası kamerası güzel, günlük kullanıma uygun telefon öneriniz.

Merhaba forum üyeleri. Kamerası güzel bir telefon arıyorum, oyun oynamıyorum, arada bir fotoğraf çekersem fotoğraf güzel çıksın istiyorum. 5 yıldır POCO M3 kullanıyorum, kamerası kötü ve kasmaya başladı. Sizden ricam 10.000 - 12.000 TL arasında beni 3 4 yıl götürecek, güncelleme desteği olan...
  4. S

1.5m Adreslenebilir LED USB 3.0 Üzerinden Beslenir mi? Isınma Sorunu

"Elimde 1.5 metre uzunluğunda, üzerinde 5V 3A yazan bir adreslenebilir şerit LED var. Buna 5V 4A çıkışlı bir adaptör taktığımda LED çok ısındı. Daha sonra 5V/9V/12V – 1.67A/1.67A/1.15A çıkışlara sahip bir telefon şarj cihazı denedim. Bu cihazla LED 5.20V ve 1.58A çekti, yine ısındı ama biraz...
  5. S

Adreslenebilir Ledi Bilgisayara Bağlayabilirmiyim ?

Merhaba elimde 216 ledlik 1.5 metre led var ( ws2812b ) bununla Ardunio uno kullanarak amblight yapacağım . Ledin paketinde 5v 3a 15w yazıyor bende 5v4a 20w aldım ve aldığım adaptör raspberry pi için kullanılan bir powersupply . Bunu lede direkt bağlayınca led ısınıyor, ardunio üzerinden...
  6. S

Görseldeki devre bağlama biçimi uygun mudur?

Merhaba sayın forum üyeleri, fotoğrafta gördüğünüz bağlama biçimi ( bir devreye verilen enerjiyi o devre üzerinden başka devreye seri bağlama ) uygun mudur, bir sıkıntı çıkarır mı ve bunların çalışması için kaç volt adaptör gereklidir? Not: 1 RGB devresi 3 adet 1.5 v pil ile çalışmakta. Bu...
  7. S

Piyasadaki en iyi şarj edilebilir Mouse'ların kıyaslaması

Merhaba, uzun süredir kablosuz mouse arayışındayım ve yaptığım uzun araştırmalar sonucunda bazı mouse modellerini derledim. Sizden isteğim bu konu hakkında bilgisi olan kişilerin mouseler ile ilgili kıyaslama yapıp hangisinin daha iyi olduğunu söylemesi. Tutuş şeklim palm. 1) Ajazz AJ139...
  8. S

RDR2 Save dosyası silindi

Arkadaşlar rdr2 ye girerken oyun bana 2 seçenekli bir soru sordu bende alışkanlıktan soldaki seçeneğe bastım ve %85 lik ilerleme silindi , bunu nasıl geri alırım , alamazsam %80-85 save dosyasını nerden bulabilirim
  9. S

Öneri Kesintisiz güç kaynağı ( UPS ) alırken nelere dikkat edilmeli?

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımın güvenliğini sağlamak için UPS almak istiyorum, 1200VA bir UPS almayı düşünüyorum ve alırken nelere dikkat edilmeli, hangi marka daha iyidir bilmiyorum. Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim
  10. S

Bilgisayar da sinyal yok sorunu

Merhabalar arkadaşlar, sürücü kursuna ait olan similasyon cihazı sinyal yok hatası veriyor , televizyona bağlı ve kumandası var , bunu nasıl çözebilirim ?
  11. S

750 w için UPS önerisi

Merhaba arkadaşlar. Bulunduğum bölgedeki dengesiz elektrik dağıtımı nedeniyle sistemim zarar görüyor, bu nedenle de UPS almam gerek. Bana önerebileceğiniz sağlam markalar var mı? Sistem bilgileri 3060 12 GB. i5 12000F 16 GB RAM 750W Gold PSU 500 GB M.2, 500 GB SATA SSD. + BenQ mobiuz 165 Hz...
  12. S

Hangi Psu'yu (Güç kaynağı) almalıyım

https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-750w-c750-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-p-49810?srsltid=AfmBOoqbZcDKWOob-pVYWi3EwYLUpdnmTnit4hDGdm6VhpajtTv5RPHI988 NZXT 750W C750 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı (4100tl)...
  13. S

RTX 3060 için 750w Psu önerisi

850 fuzuli oluyor hocam , sistem 560 w çekiyor bende ileriye dönük olsun diye 750 istiyorum .
  14. S

Bana 750 lazım hocam, yinede teşekkür ederim. Peki gönderdiklerim arasından hangisini tavsiye edersiniz
  15. S

Aynen hocam ileriye dönük çalışıyorum ben. FSP min 9 k şuan
  16. S

Daha önce kullandığım RM750x bozulduğu için o kalitede bir ürün arıyorum, yeni tavsiyelere açığım https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-750w-c750-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-p-49810?srsltid=AfmBOoqbZcDKWOob-pVYWi3EwYLUpdnmTnit4hDGdm6VhpajtTv5RPHI988 NZXT 750W C750 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı...
  17. S

Çözüldü✓ Kulaklık Karşılaştırması . 2200 TL

Blackshark aldım mik gayet iyiydi hocam
  18. S

Çözüldü✓ Kulaklık Karşılaştırması . 2200 TL

Merhaba dostlar , sizlerden 3 kulaklıktan birini seçmenizi istiyeceğim RAZER Blackshark V2 X SteelSeries Arctis Nova 1 Asus TUF Gaming H3 Not : kablosuz fetişim yok , sadece beni uzun bir süre götürsün yeter Anakart : PRIME H610M-K D4 bütçe : max 2200 Önerileriniz varsa beklerim
  19. S

Gta 5 Konsol tuş atama/değiştirme

Gta 5 için Gamepad (konsol ) aldım ve kalibre ettim ama tuşların görevini değiştiremiyorum , nasıl tuş atayabilirim ?
Geri