Arama sonuçları: *

1. A

Twisted Minds TM8250 Comfort Siyah/Kırmızı Oyuncu Koltuğu Alınır mı

Merhaba Twisted Minds TM8250 Comfort Siyah/Kırmızı Oyuncu Koltuğu gecesinde indirime giriyor sizce alınır mı ?
  2. A

MCHOSE V9 Pro sesi çok düşük geliyor

cevaplayacak kimse yokmu ?
  3. A

MCHOSE V9 Pro sesi çok düşük geliyor

Merhaba, yeni aldığım MCHOSE V9 Pro sesi çok düşük geliyor daha önce düşük fiyatlı kulaklıktan bile yüksek ses kalitesi vardı. Uygulaması normalde beyaz gibi ama benim indirdiğim buydu, belki güncellenmiştir forumda birkaç ayarları uyguladım ama bana düşük geldi öneriniz nedir?
  4. A

Yük altında kasadan gelen cızırtı sesi

Merhaba, resimdeki kasa var. Kasaya yük bindiğinde oyunlarda ses geliyor. Ekran kartı olduğunu düşünmüyorum, alttan geliyor gibi. CW sesi diyorlar ama çözüm nedir ya da ekran kartından geldiğini nasıl anlarım?
  5. A

3 bin TL bütçeyle kulaklık önerisi

Merhaba 3 bin tl bütçem var öneriler s9,v9,atk gibi ama kararsız kaldım birisi şarj olarak diğeri ses olarak kararsız bırakıyor sizce hangisini almalıyım yada başka öneriniz nedir ?
  6. A

Bu sisteme en ideal monitör nedir?

Ktc h27e6 aldım bendede aynı sistem var 12 bine çok memnunum öneririm kesinlikle
  7. A

Bu Işık sızması mı glow mu ?

Teşekkür ederim bilgileriniz için rahatlıkla artık kullanabilirim soru işareti kalmadı :)
  8. A

Farklı açılardan çektim
  9. A

Parlama dan dolayı mı Acaba böyle çekimden kaynaklı
  10. A

Merhaba kameradan dolayı fotoğrafta ne kadar belli olur bilmiyorum ama sızma mı yoksa Glow mu ?
  11. A

Ets 2 Türkiye modunu uyumsuz olarak görüyor ?

merhaba ets 2 türkiye haritası oyuncu bis yüklemek istediğimde uyumsuz mod hatası alıyorum nasıl düzelir.
  12. A

Monitörümde ghosting var mı ?

teşekkür ederim moralim bozulmuştu fiyatına göre bütçeme uyuyordu çünkü özellikleride iyi dediğiniz gibiyse sorun yok
  13. A

O zaman Ktc ile devam edeyim maalesef o kadar bütçem kalmadı.ilerde sorun çıkarmasın problem yok Pişman etmez inşallah teşekkür ederim
  14. A

Genel olarak memnunum sadece ilerde sorun çıkartırmı o yüzden tereddüt kaldım oyun performans vs yapamadım
  15. A

Var olması sizce ürünü değişim yapsam temiz olanı gelirim aynı sıkıntı yine olurum elimdeki monitör hatası mı yada
  16. A

Öncelikle bilginiz için teşekkür ederim videoyu atıyorum size zahmet bakabilirmisimiz 1769639032 Varmı sizce
  17. A

@Tayfunns @ahmttunc
  18. A

300 hz de normal değil mi 1769629550 300 h de normal değil mi
  19. A

300 hz seçili
  20. A

Ktc 300 h27e6 mport bilmiyorum video ekledim