Arama sonuçları: *

1. A

Değişim yapılmış ürün tekrar arıza

Nasıl servise aktarayım bu durumu en azından gerçekçiliği olsun 1745946795 Teşekkür ederim sağolun 1745947000 Peki iade etme sürecini zorlaştırma yaparlarsa nasıl yol izlemeliyim
  2. A

Servise nasıl aktarayım bu durumu iade için 1745946736 Servise nasıl aktarayım bu durumu iade için
  3. A

Merhaba JVC televizyon almıştım kapanma ve işlev görmeme arızası vardı video ile kanıtlayıp Vestel servisine attım hızlıca sıfırı ile değişim yaptılar ama yeni gelen sıfır televizyon aynı hatayı yapıyor artık bundan sonraki süreçte para iade yaparlarmı ne yapmam gerekiyor
  4. A

Ps 5 Slim titreme sorunu

Başka Ps 5 de oynadığımda güzeldi gibi titreşimi. Şimdi yeni aldım çok zevk vermedi
  5. A

Ps 5 Slim titreme sorunu

Merhaba Ps 5 Slim aldım, fifa 25 oynuyorum. Eski Ps 4 konsolunda top direğe çarptığında kol çok güzel titriyordu ama Ps 5 te alamadım o zevki ayarlarına vs baktım
  6. A

Ps 5 1 tb alınır mı?

Teşekkür ederim
  7. A

Ps 5 1 tb alınır mı?

Test dediğiniz farklı bir şey varmı normal kontrol olarakmı
  8. A

Ps 5 1 tb alınır mı?

Sorunu yok diyor
  9. A

Ps 5 1 tb alınır mı?

Ps 5 1 tb çift kol 5 6 ay kullanılmış 17 bin istiyor alınır mı ? Temiz cihaz
  10. A

Ps 4 alırken hangi kol alınmalı

Ps 4 oyun kolu almak istiyorum ama 500 ₺’ de var 800 ₺ de var bunun hangi seri hangi modeli alınmalı orijinale en yakın hangisidir teşekkür ediyorum
  11. A

iPhone 15 Wi-Fi sorunu

Hayır yapmadım
  12. A

iPhone 15 Wi-Fi sorunu

Bilgilendirme için teşekkür ederim henüz 1 hafta oldu internette çoğu kişi aynı sorunlarla karşılaşmış
  13. A

iPhone 15 Wi-Fi sorunu

iPhone 15 Wi-Fi sorunu olduğunu farkettim bağlantı var ama çok yavaş gibi geldi genel anlamda telefondan memnunum. Önceki telefonum iPhone 13 tü böyle sorunum yoktu çözüm öneriniz varmı
  14. A

iPhone 15 sıfır alınan garanti başlangıcı

Başkan ben 1 2 gün lafını yapmadım normal mi dedim
  15. A

Fatura 17 si hepsi burada telefonun garanti yerinde 23.09 başlangıç
  16. A

Apple destek aldığınız yer ile görüşün diyor
  17. A

Hocam fatura düzenlenme tarihi 17
  18. A

Hepsi buradan aldım 17 si kargoya verildi 24 geldi garanti 23 gösteriyor
  19. A

Hepsi buradan aldım 17 si kargoya verildi 24 geldi garanti 23 gösteriyor
  20. A

Telefonu kutusundan 24.09 tarihinde açmıştım ama sınırlı garanti kısmı 23.09.2024 gösteriyor normal mi ? açılmış diyen var yenilenmiş olabilir diyende var
Geri