Arama sonuçları: *

1. A

2K GAMING için en ideali hangisi?

Selamlar, 2K'da çoğunlukla hikaye bazlı oyunları oynayacağım ve aldığım sistemi mümkün ise uzun süre değiştirmeden kullanmak istiyorum. Sadece ileride ilk sistemin işlemcisini ryzen 8000 serisi ile değiştirmek mantıklı olabilir. Bu 3 sistemden hangisi f/p ve uzun süre kullanım açısından...
  2. A

4080'li bu sistem alınır mi lütfen yardım !!

https://www.qp.com.tr/qp-pch-premium-strix-amd-oyun-bilgisayari Sadece ram'i cl36 yaparak bu sistemi alabilirsin.
  3. A

RTX 4080 Sistem toplama

Merhaba arkadaşlar şu şekilde bir sistem topladım, görüşlerinizi merak ediyorum uyumsuz herhangi bir parça vs var mıdır veya şu parça yerine şu olsa daha iyi olabilir diyebileceğiniz tavsiyeleriniz var mı? Ek olarak kasa konusunda pek bilgim yok, kasa + psu'yu daha uyguna getirebilecek bir...
  4. A

Enzo 4070 ti alınır mı ?

Eğer atabilirsen çok memnun olurum hocam, sanırım sistemi parça parça bir kaç ayda toplayacağım . Öncelikle Vatan'dan 4080 ekran kartını alayım diyorum ilk olarak, daha sonrasında ryzen 7 78003xd , diğer parçalarda dediğin gibi indirim vs kovalayıp olabildiğince uyguna almaya çalışabilirim.
  5. A

Enzo 4070 ti alınır mı ?

Evet bu sistem en uygunu ve parçaları da kaliteli ama 4080 stoğu yok. 4070 ti seçince'de fiyatı çok da uygun olmuyor o ekran kartına göre.
  6. A

Enzo 4070 ti alınır mı ?

Yukarıda vatandan topladığım sistemi paylaştım, oradaki işlemci ve anakartı ASUS EX-B650M-V7 yapıp başka bir siteden aldığım zaman fiyatı 78-79 bandında iniyor totalde. Bu parçalar bu sistem için iyi midir yorumlayabilir misiniz ?
  7. A

Enzo 4070 ti alınır mı ?

İşlemci Amd ryzen 7 78003x , sıvı soğutucu ve ram'i 32 yapınca 80.800'e geliyor fiyatı. İşlemci ryzen 5 7600 yeterli olur mu işlemci yükseltmesem ?
  8. A

Enzo 4070 ti alınır mı ?

Vatandan 4080 ile şu şekilde sistem oluşturdum ancak fiyat çok yukarı çıktı, Bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  9. A

Enzo 4070 ti alınır mı ?

Şuanda indirimde olan parçalar var mı önerebileceğin ? Rica etsem 2k için bir sistem toplayabilir misin bu fiyat bandında.
  10. A

Enzo 4070 ti alınır mı ?

Selamlar herkese, sistemi bu şekilde özelleştirdim ancak sizlere sormak istiyorum bu şekilde bu fiyata alınır mı ? Bazı arkadaşlar işlemci için amd ryzen 5 7500f olarak kalsın 8000 serisi çıkınca onu alıp upgrade yapabilirsin diyorlar siz ne düşünüyorsunuz ?
Geri