Arama sonuçları: *

1. Pusher12

FİVEM VE RDR2 DE ÇÖKME SORUNLARI GARİP HATALAR

Merhaba Dostlar başlıkta gördüğünüz gibi saçma sapan çökmeler oluyor neyden kaynaklı olabilir. Ekran kartım: ASUS DUAL 4060 işlemcim: i5-13400F RAM: 16GB 3600mhz ama oyun oynarken birden çöküyor sebepsiz yere Masaüstüne atıyor C++ oyun desteklerini falanda kurulu ama yine aynı sorunlar format...
  2. Pusher12

Çözüldü✓ PC KAPANMIYOR MOUSE VE KALVYE KAPANIYOR

2 SAAT ARAŞTRIMAMDAN SONRA ÇÖZÜMÜ BULDUM YENİ ALDIĞIM HALDE BIOS GÜNCELL DEĞİLDİ. ANAKART: PRIME B660M-K D4 "2014" VARDI 3014 BIOS SÜRÜMÜNÜ UPDATE ETTİKTEN SONRA DÜZELDİ EN SON ÇARE BUYDU ÇÜNKÜ. İTOPYA BIOSU GÜNCELL HALDE YOLLAMIYOR BU TÜR SORUNLARLA KARŞILANLAR İÇİN BIOS GÜNCELLEMENİZİ ÖNERİRM...
  3. Pusher12

Çözüldü✓ PC KAPANMIYOR MOUSE VE KALVYE KAPANIYOR

Evet başlıkta gördüğünüz gibi pc kapanmıyor "bilgisayarı Kapat" diyorum klavye maus monitör vs gidiyor ama pc kapanmıyor RGB'leri falan hepsi yanıyor. ERP ayarını yaptım s5 durumunda Bunuda int gördüğüm kadarıyla yaptım ama hala aynı sorun. Yardım ederseniz sevinirim. (itopyadan almıştm 2 gün...
  4. Pusher12

İtopya Kargoya verilmemesi normal mi ?

pazartesi verilir dostum
  5. Pusher12

max 22 k ya sistem arıyorum

Takarsın hocam merak etmeyin sata yuvaları var oraya bağlarsın hdd yi ama var ya çağ atlamış olucaksanız. :D Sağolun hocam 🤍
  6. Pusher12

Güzel gayet iyi hocam gelirse sizi bilgilendiririm hayırlı uğurlu olsun şimdiden
  7. Pusher12

Hayırlı uğurlu olsun hocam ne aldınız İletir misiniz. Valla bende bekliyroum gelsin erkenden paylaşırım fotolarını içini ferah tut boşver
  8. Pusher12

Tabi yazarım
  9. Pusher12

Monitöre bi şey diyemem hocam ama sistem şahsen benim içime sindi sizi bilemem tercih sizin AMD seviyorsanız AMD alın intel ise intel alırsınız
  10. Pusher12

Dün verdim hocam hazırlanıyor... kısmında şu an 1706008150 yani yoğunluktan dolayı olabilir. stok bittiğini görünce ilk gün baya moralim bozulmuştu çünkü bu kadar uyguna sistem bulamadım
  11. Pusher12

hocam baya kişi almış o sistemi bende dahil şunları ekleyip sipariş verdim 2 3 güne kalmaz tükenir. çünkü çok stok tükendi yenilediler durmadan Intel Core i5 13400F 2.5GHz 20MB Önbellek 10 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci ASUS PRIME B660M-K 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX...
  12. Pusher12

Dostum Arkadaş bunları söyledi hepsi de sorunsuz bir şekilde geldi. Yani yıl 2024 pek sorun çıkıcağını sanmıyorum ama tamamen senin tercihin tabi
  13. Pusher12

Hocam itopya'ya neden güvenmiyorsunuz gayet de güzel satıcı firması.
  14. Pusher12

Bu çekiliş gerçek mi

Hocam inanmayın bu tür şeylere ben neler gördüm dolandırcıların bazında çok mantıklı ve güzel işler yapıyorlar.
  15. Pusher12

Bu çekiliş gerçek mi

Bu tür şeylere sakın inanmayın çok arkdaşım hesabını kaptırdı geri kurtardık bir numaraya sms atmanızı istiycekler sakın ama sakın atmanyın önermiyorum faturanıza ay sonu büyük bir miktar yansır. Ne kadar sibere gitseniz bile ilgilenicez diyip elinize bi kağıt parçası verip yolluyorlar pek...
  16. Pusher12

20000 TL'ye Sistem Önerisi

3 veya 4 en geç ama 3 günde elinde hafta sonlarını saymazsak
  17. Pusher12

hocam şöyle diyim benim arkadaş ordan PSU, SIVI SOĞUTMA, 34İNÇ MONİTÖR, gibi şeyler aldı ve hepsi sağlam şekilde geldi bende ilk kez sipariş verdim bakıp ve görücez
  18. Pusher12

Bu sistemler arasında kaldım yardım edin lutfen

goat kalmıyor ki hocam ben tam alıcakken stok bitti veya almadan stok bitiyor baya üzüyor bu beni bende bunu direk alıp geçtim
  19. Pusher12

kalır bence hocam bu sabah bitmişti durmadan yeniliyorlar.
  20. Pusher12

20500TL i5 12400F ve RTX 4060 Alınır mı?

al hocam ben aldım psu falan takılma akım korumalı priz alırsın olur biter
Geri