Arama sonuçları: *

• Users: mwiax
  • Order by date
  1. M

kendi öz saygımı nasıl tekrar kazanabilirim?

Benden ayrılan, beni artık istemeyen bir erkek için kendi değerimi sıfıra indirdim, yalvardım. Kaybettiğim bu kendime sevgisizlik ve öz saygımı kendime olan saygıyı nasıl tekrar kazanabilirim?
  2. M

Sizden ayrılan ama çok sevdiğiniz biri oldu mu?

unutamadın ama hala acı çekiyor musun o ilk aylar ilk yıl gibi? etkisi azaldı mı yani hiç?
  3. M

Sizden ayrılan ama çok sevdiğiniz biri oldu mu?

Öncelikle kızım. Uzun süredir beraber olduğum sevgilim benden bunaldığını söyleyerek ayrıldı. Ama onu o kadar çok seviyorum ki geleceğe bakınca hep onunla beraber evliyken görüyorum kendimi onu çıkarınca kendimi bile göremiyorum. İlişkimiz boyunca gerçekten sevildiğimi hissettim ve o da böyle...
  4. M

1000-1500tl arası mikrofonu kaliteli oyuncu kulaklığı önerisi

Max 1500tl mikrofonu kaliteli güzel oyuncu kulaklıkları önerir misiniz?
  5. M

Elden ring coop girememe?

Arkadaşımla Godfreyin yansımasını keseceğiz ama Furlcallingi kullanınca hiçbir şey çıkmıyor. Her yerde ya da her bossta olmıyor mu olmama sebebini bilenler varsa söyleyebilir mi:c Passwordlar aynı, ikimizde pcden giriyoruz?
  6. M

Epic Games oyun ilerlememi kaydetmemiş. Geri getirme yolu var mı?

Epic Gamesten RDR2 oynuyordum ve pcye format atmak zorunda kaldım epic gameste silindi. Geri yükleyip oyunu tekrar açtığımda ilerlemem kayboldu chapter1 den başlattı , ilerlememi geri getirebilir miyim?
Geri