Arama sonuçları: *

1. U

Youtube vidosu ızlıyordum sekmeyı kapatınca arka planımda kaldı gıtmıyor

Merhaba bir yayıncının futbol canlı yayını ızlıyor bır yandan da footbal manager 2024 oynuyordum.Oyun oynarken bırden ekranım beyazlastıgından dolayı oyunu ve youtubeyi kapattım.Bundan sonra ana ekranımın arkasında silik bır sekılde youtubeyı gormeye basladım ve seffaf bir yere girdiğimde de...
  2. U

Deadlock oyunu için davet atar mısınız lütfen

Merhaba moba türünü cok seviyorum bu oyunu atabilecek bir dostvar mıdır acava arkadaslık kodum :1547042289
  3. U

Deadlock daveti atabilecek var mı?

dostum istek attım rica etsem atar mısın
  4. U

dark souls serisi mi borderlands serisi mi?

dark souls 1mi
  5. U

SİZCE BÖYLE BEYAZ SİSTEM Mİ YOKSA AYNISININ SİYAH OLANI MI?

islemciyi yükseltmelisin ve amd marka olursa işlemcisi cok daha iyi olur bu işlemcı biraz düşük gibi
  6. U

dark souls serisi mi borderlands serisi mi?

merhaba bu iki seriden birini baslamak ıstıyorum paramla tum borderlands serisini dlcler dahil alabiliyorum ayrıca param dark soul remasterde ve dark souls 2 ye de yetıyor.Bu 2 türe de cok uzağım sizce hangi seri dah eğlenceli olur.Borderlands serisi indirimde olduğu için hepsini alacağım alırsam
  7. U

Çözüldü✓ msi afterburnurde fan hızını secemıyorum

1724005515 laptoplarda ayarlanmıyormus
  8. U

Çözüldü✓ msi afterburnurde fan hızını secemıyorum

merhaba msi bir laptop kullanıyorum ekran kartının fanları calısmıyor ama ne yapabılırım ayarlanmıyor uygulamadan
  9. U

Days Gonede sadece ek görev var ana hikayeden ilerleyemiyorum

cok teşekkürleer
  10. U

tamamdır çok teşekkürler
  11. U

hepsini mi yapmam lazım sadece yan görev sıkıldım 2 saattir
  12. U

Merhaba dünden beridir days gone oynuyorum .Oyunun ilk ara sahnelerini gördüm sonra ilk görev bitince hikayede yüzde kac ilerlediğimi yazdı.Sonra görevler kısmında ana hikayeye devam edilecek bir yer bulamadım.Oyun sürem 5 saat çoğu yan görev yapmakla ve gezmekle geçti.Aşağıyada görev listesini...
  13. U

Windows defender virüs var dıyor ama antivirüs programı yok diyor

edge kullanıyorum korkmalı mııyım 4 5 antıviris ındıedım hıc bır sey cıkmadı
  14. U

karantinaya alınamadığı yazıyordu ve ciddi yazıyordu üste
  15. U

Merhaba manga okurken yanlıslıkla bır reklama bastım ve bır sıteye bastım sonra bir sey ındrdı ama sildim tarama yaptıgımda windows defender virüs var dedi ve duruma ciddi dedi .Kasper sky premium aldım ve tekrardan bi tarama yaptım ama yok diye gozukuyor hangısıne ınanmam lazım acaba
  16. U

Teknik servis laptopa termal macun sürer mi

cok tesekkurler dırekt arayıp kargolamam mı lazım laptopu elden mı gotureyım yoksa bır bıldıgınız var mı bu konuda macunu kendım alacagım
  17. U

Teknik servis laptopa termal macun sürer mi

Merhaba msi laptobum var termal macun ve ıcını temızlettırmek ıstıyorum kendım yaparken bır yerine zarar veririm dıye korkuyorum teknık servis yapar mı acaba garantim hala devam edıo 1 yıllık laptop
  18. U

google hesabım devre dısı bırakıldı ne yapmam lazım

Google hesabıma gıremıyorum kitlendi diyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz .Önerdiği siteye girince de bir sey yapamadım.
  19. U

kulaklıgımın tekınden ses gelmıyor

merhaba bugun avmde bir mağazadan steelseries artics nova 1 kablolu kulaklıgını aldım eve gelıp uygulamasını yukledım ve tum ayarlarını yaptım ama sağ kulaktan ses gelmıyor adam mağazada denedıgınde gelıyordu ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ılk defa kablolu kulaklık kullanıyorum
  20. U

mafia 2 definitive edition yama hatası

tamamdır cok tesekkurler
Geri