Arama sonuçları: *

1. R

Yardım Gamepower Bull T10 Ghosting Panel Sorunu

Hocam adamlar sıfır olu piksel garantisi veriyor değişim talep edin hatta iade edin. Hem de bu model yerine keşke 1k daha ekleyip aoc 24g2sp modelini alsaydınız. İade alırlarsa bu modeli almanızı öneririm. @Lyrox1 hocam sizin içinde dediklerim aynen geçerli.
  2. R

Rehber Monitör Panel Arşivi

Hocam şu monitörde nasıl factory menu acarız acaba : https://www.epey.com/monitor/acer-nitro-vg240yebmiix.html çok denedik ama bir türlü bulamadık. Tuşlar şu şekil : https://dartraiden.github.io/Acer-Nitro-VG271P-service-menu/ burada anlatılanlar da işe yaramadı malesef.
  3. R

Renk bantlanmasi degil . Monitörden kaynakliymis o durum ya kusura bakmayin. Fakat o monitörde asiri ghosting vardi diger va panellere kıyasla bundan eminim 😅. Hocam bu arada bir sorum olacakti size. Bu renk bantlanmasi 8 bit panellerde hep bulunan bir sorun mu? 1709299710 Bazi msi monitörlerin...
  4. R

Hocam gamebooster gb 2726cf 240 hz -> csot sg2701b01-9 1707916778 Bir de not düşeyim. Normalde 27 inch monitorün 1080p de bir tık pikselleri seçilir ama bunda ayrı bir belli oluyor. Piksellerin yatay ve dikey doğrularındaki sıra çizgileri belli oluyor. Haberiniz olsun. Özellikle de mavi ve...
  5. R

1200₺ Mekanik %60-%75 Klavye Önerisi

Amazon da rk 61 vardi suan bilmiyorum. Hâlâ indirimdeyse alabilirsin guzel klavye bt ve 2.4 ghz destegi var beyaz rengi de mevcut ama klavye almanca diye hatirliyorum. Z ile w yer degistirip kullanilabilir fiyatina gore guzel. Brown switch modeli de var.
  6. R

Nays üyesi biri davet kodunu verebilir mi?

Olur yaz hocam.
  7. R

Nays üyesi biri davet kodunu verebilir mi?

Bana da atar mısin bende gireyim ?
  8. R

Kendi monitörüm hocam joystick yukarı ile açılıyor factory menu.
  9. R

Hocam bunu da ekleyin: Gigabyte G27F-2 : BOE ME270FHB_NF0
Top Bottom