Arama sonuçları: *

1. M

ASUS TUF GAMING B650 M PLUS WIFI

Merhabalar, görseldeki anakart Asus markasının x seri anakartlarından bir tanesi. Bendede başlıkta mevcut olan ASUS TUF GAMING B650 M PLUS WIFI anakartı var. Yukarıdaki görselde mavi ile işaretlediğim ayarları ilgili anakartımda bulamıyorum. Bunu bildiğiniz bir konumu var mıdır?
  2. M

İşlemcim Bazı Oyunlarda aşırı sıcaklığa çıktığından Pc Reset Atıyor

Arkadaşlar merhaba öncelikle, daha önce bu forumda konu açmıştım ve çeşitli bir çok kontrolü sağladım ve yöntemi denedim. Ama ne yazık ki özellikle bazı güçlü oyunlarda işlemcim aşırı ısınıp birden reset atıyor. 7800X3D ZALMAN ALPHA 360 MM SIVI SOGUTMA İşlemcimden son derece memnunum...
  3. M

1920X1080P 27 İnç Monitör Alınır mı

Cevabını geç gördüğüm için üzgünüm. Şuanda aldın mı bilmiyorum ama ne yaparsan yap fırsatın var ise monitörünü LG almalısın. LG paneli dünyanın en iyi panelidir. Bir çok bilindik oyuncu monitörlerinin panelini de LG yapıyor aslında. Televizyondan da anlayabileceğiniz üzere LG bu konuda TOP 1
  4. M

🟢 CUMHURBAŞKANI MAAŞINA %30 ZAM!

Bence böyle meseleleri konu olarak açmamalıyız. Ülkemizin her bir bireyi ekonomik kriz ile mücadele ederek hayatta kalmaya çalışırken bu gibi paylaşımlara verilebilecek yanıtlar insanları Silivri soğuğuna itebilir. Kişisel görüşüm sadece.
  5. M

Telefonlara taksit neden olmuyor?

Çünkü nakit paran yoksa alma kullanma, düşük fiyatlı telefonları satın almak zorunda kal diye yapıyorlar.
  6. M

1920X1080P 27 İnç Monitör Alınır mı

kesinlikle alınır. 24 alınmamalı
  7. M

A5 (1.4 TFSI) mi C200(184HP 1.5) AMG coupe mu ?

:D piyasada malesef saçma insanların elinde oldugundan dolayı sizde haklısınız. Ama yine de unutmayın bir BMW her zaman BMW dir. Yine de Audi ya da Mercedes tercihlerinde bulunmak isterseniz piyasayı detaylıca bir araştırın cok daha güzel modeller de belki de bulabilirsiniz. Alman araçları benim...
  8. M

Bu konuda bilgi vererek sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum o kadar param olmadığı için piyasayı takip etmiyorum :D Ama ben olsam 428i xDrive alırdım temiz bulabilirsem. 1725983065...
  9. M

Kendi bilgi birikimlerim doğrultusunda C200 araçların turbolarında sürekli oluşan problemlerden dolayı alınmaması gerektiğini söylemeliyim. Ayrıca Audi görüntü olarak da gömlek gömlek üstün duruyor.
  10. M

İşlemcim Boşta Çok Isınıyor

Chrome kullanmıyorum edge kullanıyorum :D Yine de yardımların için teşekkürler böyle kullanmaya devam edeceğim nede olsa performans olarak olumsuzluğa sürüklemediğinden durumu böyle tölere ediyorum.
  11. M

Aslında şöyle ki herhangi bir stres testi yaptığımda güçlü sonuç veriyor. İşlemcim yüksek sıcaklıklarda dahi 5GHZ tam yükte çalışarak performanstan ödün vermiyor. Biraz önce termal macun yeniledim. sıcaklıklarda bir değişiklik olmadı. Havanın aşırı sıcak olması odama güneşin dik açıdan vurması...
  12. M

curve optimizer dediğim gibi yapmıştım ama extra undervolt yapmaya gerek var mıdır sence ? Bu arada yükte 85 leri gördüğü oluyor bir kere kapanmıştı sıcaklıktan ben de kasa yan camını söktüm yazın böyle kullanıyorum.
  13. M

Hocam fan hızı turbo da pompa hızı ful de çalışıyor. Ayrıca curve optimizer de yapmıştım. Anakart üzerinde yaptığım işlemler: Anakart sürümüm günceldir. Curve optimizer Negative All Core -35 Expo Tweaked 6400 mhz
  14. M

Arkadaşlar, işlemcim boştayken aşırı ısınıyor google açtığımda bile 10 derece birden fırlıyor. Sistem özelliklerim; R7 7800X3D ZALMAN ALPHA 36 ASUS TUF B650 GAMİNG M PLUS pompadan cıkan kablo aıo_pump kısmına bağlıydı deneme amaçlı cpu_fan kısmına bağladım sıcaklıklar sanki biraz düştü...
  15. M

r7 7800x3d sıcaklık 82 dereceler

Öncelikle almaya korkan arkadaşlar varmış korkmayın kesinlikle en iyi oyun işlemcisidir. Özellikle detaylı oyun testi yaptım aynı problemi yaşadığım için Zalman Alpha 360 kullanıyorum oyununa göre değişiyor ama pubg de 85 dereceleri görüyor. Yaptığım tesltler sonucu kaç derece görürse görsün 5...
  16. M

Çözüldü✓ RTX 4070 Ti ve Ryzen 7 7800X3D 1080p de darboğaz yapar mı

Gelecekte cıkacak 6090Ti ı kastetmiştim ?
  17. M

Çözüldü✓ RTX 4070 Ti ve Ryzen 7 7800X3D 1080p de darboğaz yapar mı

6090 Ti ile bile darboğaz yapmayacak 1080p 2k 4k 8k 16k düyanın en güçlü işlemcisidir kendisi
  18. M

Windows 10 İlk açılışta mouse takılıp düzeliyor.

Arkadaşlar, Bilgisayarı ilk açtığımda mouse 1 saniye takılıp düzeliyor bu windows ile alakalı bir durum sanırım çünkü bilgisayarı da yeni topladım zaten. Bu sorunu nasıl çözebilirim bir kaç yöntem denedim hiçbir sıkıntı yaratmıyor aslında bana sadece başlangıçta bi takılıp milisaniyelik geri...
  19. M

Laptop Sıvı Teması sonrası ekran gelmemesi

Arkadaşlar Merhaba, Yeni bir işe başladım 1 ay' ı geçti tabi ki bir 0 laptop verdiler özet geçiyorum bir şekilde bilerek yapmadım sıvı temas aldı ve garanti dışı kaldı. Ücretini ödedim ve laptop u bana verdiler. Laptop çalışıyor kullanabiliyorum ama ekran gelmiyor başka bir monitör ile...
  20. M

burdan oyun alınır mı?

Ben Escape From Tarkov gibi çok pahalı bir oyun satın aldım ve bir kaç küçük alışveriş gayet güvenilir
Geri