Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ RAT yedim hesaplarımı boşalttılar nasıl tamamen temizlerim?

Acil yardım nasıl tamamen temizlenir RAT? (dll dosyası ya da Python dosyası ile RAT attılar. )
  2. M

Process Hacker virüslü müdür?

peki bu uygulama üzerinden hle vs. injectlesem rat yer miyim injectlediğim şeyler ratsız
  3. M

Process Hacker virüslü müdür?

[H3 id='Process+Hacker+virs+mdr+bilen+birisi+destek+ltfen.']Process Hacker virüs müdür? bilen birisi destek lütfen.[/H3]
  4. M

rtx 4060 valorant çökme sorunu.

tmm format atmadan önce denerim
  5. M

Ama yine de yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.
  6. M

Knk zaten sadece valorant için olsa yapacağım da bir kaç tane de oyun sileceğim ek o yüzden direkt format atmayı düşünüyorum.
  7. M

Tmm'dır önce bilgisayar format atacağım (gereksiz oyunların kalıntıları silinsin diye) sonra da sürücü sil yükle yapıp valorant' ı geri yükleyeceğim.
  8. M

tmm dır sizce ddu olarak bunu kullanayım mı? https://www.guru3d.com/download/display-driver-uninstaller-download/ 1721030818 güncellemeden yeniden kurunca sorun çıkıyor mu?
  9. M

hımm peki ddu için win 11 de güvenli mod a nasıl geçebilirim 1721027555 peki ddu için win 11 de güvenli mod a nasıl geçebilirim
  10. M

onu nasıl yapabilirim, yardımcı olursanız çok sevinirim
  11. M

maalesef güncellenmiyor çünkü geforce experience yanıt vermiyor fakat format atarsam düzelir mi?
  12. M

MERHABA; 2 gündür Valorant'da oyun böyle bir hata veriyor yardımcı olabilir misiniz?
  13. M

Çözüldü✓ 65k max. bütçeli hazır sistem önerisi. (ekran kartı RTX 40 serisinden olsun)

Teşekkürler 4070 ile aynı fiyata 4070 Tİ alacağım sayenizde
  14. M

Çözüldü✓ 65k max. bütçeli hazır sistem önerisi. (ekran kartı RTX 40 serisinden olsun)

Çok fark var mı ki 4070 ile 4070 super arasında
  15. M

Super serisi geldiğinde gaming gen e superli hazır sistemler gelir mi?
  16. M

Arkadaşlar RTX 40 serisinden ve Gaming.Gen.TR' den güzel bir her şey dahil toplama ya da hazır sistem önerebilir misiniz. TEŞEKKÜRLER.
  17. M

55K bütçeli sistem tavsiyesi (monitör, mouse ve kulaklık dahil).

Arkadaşım için sistem toplayacağım 55k maks bütçe. Monitör, mouse ve kulaklık dahil.
  18. M

Çözüldü✓ İntel i7 12700KF/Zotac RTX 4060 ekran kartlı 60.000 sistem nasıldır?

https://www.gaming.gen.tr/urun/390210/cyber-13100f-intel-i3-13100f-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistem eklemeye çalıştım olmuyor
Geri