Arama sonuçları: *

1. Enessipekk

❌İndirim Bitti! Kohlemann Taşınabilir Titreşimli Oto Koltuk Masaj Isıtıcılı 349 TL🔥🔥

Çektik bir tane kışın arabaya binince donuyoruz ama bunu arabaya nasıl takacağız
  2. Enessipekk

❌İndirim Bitti! 🔥(FİYAT DÜŞTÜ) Strong M2-Pro Rainbow 2 Bakır Borulu Soğutucu🔥189 TL🔥

Arkadaşlar bu ürün geldi ama takamadım GİGABAYT B450M S2H modeline uyumsuz mu acaba bilen birisi aydınlatabilir mi?
  3. Enessipekk

🔥İndirim Kiwi kwc-7130 cam silme robotu 2.999₺

Yapıştırdık bakalım akbank kredi kartına 3000 tl üzerine 3 taksit yapıyor robotu ve yanında bir tane kulak tıkaçı aldım :ÇD 3 taksit, 10 kere camları silse yeter parasını çıkartmış olur
  4. Enessipekk

🔥İndirim Kiwi kwc-7130 cam silme robotu 2.999₺

1 Haftadır araştırıyorum epey büyük camları ve balkonu olan bir evde yaşıyoruz aslında bizim için ihtiyaç ama bazıları iz bırakıyor demiş bazıları tam vakumlamıyor demiş siz memnun musunuz? deneyimlerinizi anlatır mısınız
  5. Enessipekk

❌İndirim Bitti! 🔥(FİYAT DÜŞTÜ) Strong M2-Pro Rainbow 2 Bakır Borulu Soğutucu🔥189 TL🔥

Ödeme Kısmına geldim ancak kupon kodu girmeyi göremedim nereden gireceğiz?
  6. Enessipekk

❌İndirim Bitti! BELLINA 125 CC MOTOSİKLET 39900 TL 🔥🔥🔥

Hem fiyat uygun hem peşin fiyatına 12 taksit şeytan diyor yapıştır bir tane, sigortası şok çıkar diye korkuyorum
  7. Enessipekk

🔥 🔥 190 LİRA Kablosuz elektirikli süpürge Aliexpres 🔥🔥

1710003536 Ürün geldi 3-4 gündür kullanıyorum çekimi normal süpürge gibi beklemeyin küçücük alet, ama paramıza yazık olur da demeyin çünkü parasına göre gayet iyi mesela maç izlerken çekirdek çitliyorsunuz ufak kırıntı döküntü oluyor bunun için koca süpürge çalıştırmaya gerek yok elbette hemen...
  8. Enessipekk

ALMAYIN DOLANDIRICI HY350 Android Projeksiyon 1303TL

Kredi kartına direk yatıyor mu yoksa DHgate sitesine mi yatıyor
  9. Enessipekk

Sipariş kargoya verilmeden iptal eden arkadaşlar siz ne durumdasınız? Var mı bir gelişme
  10. Enessipekk

ALIEXPRESS 960 TL ( Vergi Hariç ) Oyuncu Koltuğu

Vergi kesin burda çıkan vergi mi? Kapıya gelince başka bir şeyler çıkar mı
  11. Enessipekk

Dostlar Ürünün Tahmini teslimatı 4 Nisan gözüküyor ayrıca ürünün bende gümrükten geçeceğini düşünmüyorum aslında vergiler dahil 1256 TL civarına geliyor denenebilir
  12. Enessipekk

Ürünün kendi fiyatı kadar vergi çıksa 1800 Tl olur o halde bile uyguna geliyor
  13. Enessipekk

Aliexprees vergiler hariç 960 TL oyuncu koltuğu AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 966,61TL | COOLRISEN sandalye bilgisayar sandalyesi, kasnakları, ayarlanabilir, rahat ve yumuşak https://a.aliexpress.com/_oFbtCxc Bir yanlışlık olabilir mi dostlar?
  14. Enessipekk

sonuç olarak patladık mı beyler bilgilendirin??
  15. Enessipekk

Aldık bakalım umarım hıyar çıkmaz
  16. Enessipekk

❌İndirim Bitti! Android 11 Projeksiyon Cihazı HD 1750TL(NAYSLA 1600TL)

Hocam harici hoparlörü Bluetooth ile mi bağladınız yoksa usb yerine mi taktınız?
  17. Enessipekk

❌İndirim Bitti! Android 11 Projeksiyon Cihazı HD 1750TL(NAYSLA 1600TL)

Alalım en kötü satarız piyasası iyiyi gibi
  18. Enessipekk

AKBANK 300 TL CHİP PARA

AKBANK KREDİ KARTI olanlar Jüzdan uygulaması üzerinden müşteri hizmetlerine canlı destek üzerinden yazarak kartımı İPTAL ETMEK İSTİYORUM DİYENE 300TL CHİP PARA veriyor
Geri