Arama sonuçları: *

1. D

Kodak E020 SSD kutusuna ssd önerisi

Bütçem maksimum 7000tl . Uyumlu olan SSD kategorisi aşağıdaki fotoğrafta maksimum hız olarak 600mb gördüm HP Victus 16-S0023NT type c girişi ile.
  2. D

Freedos laptop'da aldığım hata

Freedos olduğu için bu hatayı veriyor normal
  3. D

Freedos laptop'da aldığım hata

İşletim sistemi olmadığı için bilgisayar bios ekranında kalır . Intel işlemci varsa rst sürücüsü kurulup devam edilmelidir yada secure Boot iptal edip devam edilebilir.
  4. D

Hp Victus 16 AMD Termal Macun Önerisi

Thermal pad yerine thermal putty kullanılıyor.
  5. D

Yeni alınan PC açamıyoruz

İşlemciniz Intel CPU ise vdm sürücüsünü kurmadan depolamayı görmezsin sonra kuruluma devam edersin
  6. D

Yardım 1gb internet düşük steam indirme hızı

Sunucuyu Almanya yap düzelir. Bende işe yaramıştı.
  7. D

Çözüldü✓ İ5 13600kf thermalright altında 78 derece

Pump out yapmış olabilir mx4 kronik bir sorun
  8. D

7 Days To Die Nasıldır?

https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/7-days-to-die-game-preview/9P0617LN3SF9 Xboxta 126tl imiş
  9. D

N11 satıcı rezaleti

Ddr5 sistemlerde bios tarafindan CMOS sıfırlama yapmadan sistem açılmıyor. Cmos sıfırlanması yapmadan önce prizden ve psudan elektrik kapat. Sonra pc kapatma tuşuna 15-20 saniye basın. Cmos sıfırlama yerine tornavida ile 15-30 saniye arasında dokundurun . PC çalışırsa sağlamdır . Yeni ram...
  10. D

Kasa ve Soğutma Sistemi Tavsiyesi İhtiyacı

Öncedenki sıcaklıklar nasıldı ?
  11. D

Kasa ve Soğutma Sistemi Tavsiyesi İhtiyacı

Ekran kartının bakımları gelmiş termal macun ve termal padleri değiştirirsen çözülür. İşlemci soğutucu içinden çıkan tf7 termal macunu kullanabilirsin. Boşa sıvı soğutmaya geçme .
  12. D

İnstagram keşfetim sapıttı/bozuldu

Instagram hesabını silme işlemini baslat 2 hafta sonra iptal et algoritma düzeliyor. 1 ay silme işlemi devam ederse hesap silinir .
  13. D

Bu iki ram'den hangisi daha iyi?

İkiside aynı performansı verir . Keyfine kalmış.
  14. D

Valorant ekran kartı sürücüsünü bozuyor

Askerden yeni geldim sistemim ağırlaştığını düşündüğüm için format attım Windows 11 24h2 ye driverleri AMD nin otomatik driver yükleyicisini kullandım. CS2, gow ragnorok , asetto Corsa , 7 days to die oyunlarımda olmazken valoranta ana menüde sıkıntı çıkmazken dm girdim oyun anlık 0 FPS düşüyor...
  15. D

Pc aldım yapmam gereken ne var

Biostan AMD expo açın ekran kartı driver kurun işlemci fazla ısınıyorsa undervolt uygulayın başka bir şey yok.
  16. D

Çözüldü✓ RTX4070 Oyunlarda Tam Performans Alamıyorum. FPS Düşük ve Droplar Oluyor

Saçma olacak belki güç ayarları dengeli de mi kalmış olabilir bi kontrol et ryzen 5 7500 f ve rx 7800xt kombosu ile valorantta 400 FPS ortalama alıyorum .
  17. D

Phantom Spirit için bu sıcaklıklar normal mi

Normal değil thermalright peerless asssasin 120 ile maks 72-75 arasına çıkıyor.
  18. D

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500F 95 derece !

Bios gir negatif curve optimizer ayarını 30 a getir termal sıcaklığı 80-85 limitleyin idarelik bir çözümdür. Sorumluluk bana ait değildir. 1-2 ay kullan thermalright phantom spirit 120 al yeterde artar sana . Ben thermalright peerless asssasin 120 kullanıyorum maks 75 derece gördüm stock...
  19. D

Yardım Thermalright Phantom Sprit için Termal macun Önerisi

Tahminimce bu işinizi görür.
  20. D

Yardım Thermalright Phantom Sprit için Termal macun Önerisi

İçindeki çıkan termal macun yeterlidir yanlış hatırlamıyorsam 12 kwm olması lazım sadece fazla katı yaydıra yaydıra sürmeniz gerekli.
Geri