Arama sonuçları: *

1. Rainders

Yardım Ryzen 7600 ve 9060 xt 16gb monitör önerisi

Teşekkürler hocam baya gözümü açtınız ama nedense dün bu monitöre baktım 12kydı şimdi 1 günde 4k zamlandı nedense
  2. Rainders

Pardon yeni gördüm va olduğunu ama insanların tavsiyesi üzerine seçtim onu bayada tavsiye ediliyor yani büyük ihtimalle onu alabilirim
  3. Rainders

https://www.amazon.com.tr/ASUS-VG27AQML1A-FREESYNC-2560x1440-Monit%C3%B6r/dp/B0F8W5SM6N/?th=1&psc=1 https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g65b-ls27bg652euxuf-27-1-ms-qhd-pivot-curved-oyuncu-u-fiyati,650296406.html Bu ikisini baya beğendim sizcede bunlar arasında bir karar...
  4. Rainders

Tavsiyeniz güzel biliyorum bu monitörü ama bazı forumlarda bu monitörü kötülüyorlar sıkıntı bu bütçede daha iyileri var diye sizce nasıl
  5. Rainders

Selamlar, Sistemim DDR5 ve Ryzen 5 7600 and RX 9060 XT 16 GB ekran kartı var. Monitör olarak IPS panel ilk tercihimdir yüksek Hz (165 / 180 / 240 Hz) bir modeli almak istiyorum. Ayrıca 1080p üzeri çözünürlüklere geçişte performans/akıcılık açısından RX 9060 XT ile sorun yaşar mıyım merak...
  6. Rainders

2k yüksek Hz monitör tavsiyesi

Ryzen 5 7600 , RX 9060 XT’li sistem topladım. Ağırlıklı olarak Pubg Mobile vs gibi FPS oyunları oynuyorum. Ayrıca 2k da hikayeli oyunların hakkını da vermesini istiyorum. düşük ms’li yüksek hz’li monitör önerir misiniz? Bütçem 10.000-15.000 bandı
  7. Rainders

Bu üç monitörden hangisini tavsiye edersiniz?

Ktc reis fiyat performans olarak şuan en iyilerinden
  8. Rainders

27 inç Monitör tavsiyesi

Eyw hocam o zaman 2k 27 inç alacamda varmı 1 2 tavsiyeniz hzi de yüksek olsun lütfen
  9. Rainders

27 inç Monitör tavsiyesi

Hocam aslında 1080p mi 2k mı almalıyım kararsızım sizce benim PC özelliklerini gözönüne alarak hangisini tercih etmeliyim sizce
  10. Rainders

27 inç Monitör tavsiyesi

Bütçw Max 12 13 çıkar hocam ve genelde FPS oyunları pubg mobile oynuyorum ilerde hikayeli oyunlarda oynayabilirim yani hocam
  11. Rainders

27 inç Monitör tavsiyesi

Reis genellikle pubg mobile oyuncusuyum yani anlamadım tam ekran yapınca zaten 34 inç çok büyük kasması düzeliyor biraz ama bu seferde görüntü bulanıklaşıyor 1766275399 Reis o kadarda değil seçtik tabii ki
  12. Rainders

27 inç Monitör tavsiyesi

Merhabalar Arkadaşlar öncelikle halihazırda bir kasam ve monitörün var ve bunları 4 ay önce aldım İnceHesap Gaming gecesinden ama monitörü hiç araştırmadan direk aldım ve geldi kurdum bu arada monitörü aşağıya bırakırım. Fps oyunlarında baya kasıyor yani anlamadım hiç oynamılmayacak seviyede...
  13. Rainders

Yeni aldığım kasa için en iyi monitör tavsiyesi arıyorum.

Öncelikle hepinize merhaba. Ben yakın zamanda İnceHesap sitesinden aldığım bu kasa için en iyi monitör tavsiyelerine açığım. Lütfen sadece monitörün 27'inç olmasını istiyorum. Şöyle bişide var ben kasayla beraber bir monitörde aldım oda altta ve kasamla uyumlu olmadığı için yani 2kyı...
  14. Rainders

Bu Bilgisayarın ederi nedir

Hocam tavsiyeniz için teşekkürler ama kasa çok eski içindekilerle beraber 5 6 yılını doldurdu artık yeni sistemlere geçmeyi düşünüyorum o yüzden satmak istiyorum hocam ama yinede tavsiyeniz için teşekkürler ❤️‍🔥
  15. Rainders

Teşekkürler hocam açıklama için düşünecem bu dediklerinizi ♥️
  16. Rainders

Hocam haklısınız ama sabah ilanı paylaştım 13kdan 5 6 kişi favoriledi 2 3 kişide teklif etti 12 binden
  17. Rainders

Teşekkürler hocam fiyat için bencede o civarlarda
  18. Rainders

Batman hocam
  19. Rainders

Reis fiyat için teşekkürler ama bana 11.500 teklif edildi az gördüm
Geri