Arama sonuçları: *

1. B

4-5k arası monitör önerisi

o monitör hakkında pek bilgim yok ama Aocun tek eksiği pivot olmamasıdır muhtemelen onda var mı bilmiyorum
  2. B

Valla ayarlarına hakim olduktan sonra güzel monitör.Ölü piksel bende çıkmadı.Ghosting test yaptım orda da sorun çıkmadı.Valorant cs gibi oyunlarda bir sorun yaşamadım.Fifada ghosting sorunu yaşamıştım overdrive ayarını kısınca düzeldi.Memnumum.
  3. B

AOC 24G42E aldım.Garip bir monitör, piyasada yeni galiba.Ayarlara iyi hakim olmak gerekiyor,monitör ayarları çok önemli monitör için.Ghosting ve ölüpiksel sorunu çıkmadı.İade etme şansım var ama etmedim.Valorant ve fifa oynadım şuana kadar memnunum.4 günlük deneyimle ancak bunları söyleyebilirim...
  4. B

5000TL monitör önerisi

Merhaba, başlıkta yazdığım gibi 5000TL'ye monitör arıyorum. Genellikle CS Valorant gibi oyunlar oynuyorum ama dizi izlediğim de oluyor. Monitör işinden hiç anlamıyorum, bir forum daha açmıştım orada Lenovo önerdiler fakat Lenovo'ya içim sinmiyor net bir oyuncu markası olmadığını...
  5. B

Merhaba, iyi forumlar. Başlıkta yazdığım gibi 4-5k arası çok gerek olursa 5500e monitör bakıyorum. Herkes farklı bir şey öneriyor, kafam çok karıştı, yardımcı olabilir misiniz? Şu an LG 75Hz 20inchlik bir monitörüm var, alacağım monitör ana monitör olacak. Ekran kartım ASUS 1660 Ti. Aradığım...
  6. B

40-45K arası gaming laptop öneri

Anladım hocam teşekkür ederim.Bakacağım.
  7. B

Hocam msi veya asus modellerine bakıyordum adı oldukları için.Siz ne dersiniz?
  8. B

Merhaba, başlıkta yazdığım gibi 40-45k arası Gaming laptop arıyorum. Çok ağır olmasın taşıyabileceğim ağırlıkta, dayanıklı, aşırı ses çıkartmayan laptop olursa güzel olur. Şimdiden teşekkürler.
  9. B

4000-5000 arası kulaklık öneri

Merhabalar,HyperX Cloud III ve Razer Barracuda X arasında kaldım hangisi alınır sizce.Diğer önerilere de açığım,mikrofonu kaliteli olması lazım.
  10. B

3-5 bin TL'ye arası kablosuz Gaming kulaklık önerisi

Merhaba, herkese iyi forumlar. Dün elime G435 geldi rezalet mikrofonu yüzünden iade ettim. Bana 3-5k arası Gaming kablosuz kulaklık önerebilir misiniz? Rengi çok önemli değil. Mikrofonu kaliteli olması lazım, oyunlarda sesimin kötü gitmesini istemem. Arkadaşlarla sohbet ettiğim de oluyor.
  11. B

2000-2500 civarında gaming klavye önerisi

Bu yeni markalara hakim değilim,eski güzel markalara yönelmek istiyorum. 1743157180 %100 değil. 1743157573 Güzel bir şeye benziyor araştırıp alabilirim,teşekkürler.
  12. B

2000-2500 civarında gaming klavye önerisi

Merhabalar,başlıkta yazdığım gibi 2000-2500 arasında gaming klavye arıyorum.Oyun dışında klavyeyi çok kullanmayacağım. Mekanik hisli istiyorum,takılma olmasın,bilek desteği olsun,%100 olsun Mümkünse bilinmeyen markalardan olmasın. Şimdiden teşekkür ediyorum,iyi forumlar.
  13. B

Türk telekomun altyapı rezaleti

Türknet türktelekom altyapısını kullanıyor hocam arayıp kendileri söyledi zaten bana müdürlüğe gitmemi.
  14. B

Türk telekomun altyapı rezaleti

Merhaba, yeni taşınmış olduğum binada altyapı yoktu, Türk Telekom ekipleri geldiler binama altyapıyı çektiler ama gerek TurkNet, Millenicom, Türk Telekom'a altyapı sorgulama yaptığım zaman altyapı yok olarak görünüyor. Türk Telekom ekibi şu an yan binada çalışıyor gidiyor soruyorum benim binanın...
  15. B

Yeni evimde internet altyapısı yok

Benim de sonum öyle görünüyor.Binadaki insanlarla konuşup çözümü beraber bulmak lazım.Sürekli darlarsak belki biraz daha hızlı hareket edeceklerini düşünüyorum.Yapacak yok.
  16. B

Baktığım kadarıyla çevrede her evde var yan tarafımda 1.5 senelik ev var 1 ay öncesine kadar orada da yoktu geçen hafta geldi oraya da. 1723787918 Ya ne kadar süreceğini bilsem en azından ona göre bir plan yaparım ama bilmiyorum. 1723788011 Binamın iskanı hala çıkmış değil acaba o yüzden mi...
  17. B

Merhaba,daha yeni taşındığım evde internet altyapısı görünmüyor.Türknet ile iletişime geçip benim adıma Türk Telekom ile görüşmesini buraya altyapı sağlamasını rica ettim fakat olmaz,altyapı gelince bizimle iletişime geçin dediler.Mütteahit çok ilgisiz en başında interneti biz halledeceğiz...
  18. B

2000TL ye kadar Kol Saati önerisi

Merhaba,kendime kol saati arıyorum fakat bu konuda hiçbir bilgiye sahip değilim hangi markalar daha iyi bu fiyat yeterli mi hiçbir fikrim yok.Ama kesinlikle akıllı saat vs istemiyorum daha çok sade günlük hayatta kullanabileceğim bir saat önerisi istiyorum.Hoşuma giden saatleri ekledim bunlara...
  19. B

Taahütsüz 1-3aylık internet

Merhabalar,yeni taşınacağım evde bir süre internet altyapısı olmayacakmış ben de süperboxa yöneldim fakat taahütsüz paketimiz bulunmuyor dendi. 1-3 aylık internetimi nasıl sağlayabilirim?
  20. B

valorant skin iadesi

Merhaba,ben kaos vandal bekliyordum gelmeyince ulupençe vandal aldım fakat ulupençe vandalı alırken valorantın 90 günde alınan sadece 1 kereye mahsus iade edebildiğin politikadan yararlanır iade ederim kaos gelirse alırım diye düşünüyordum.Daha öncelerden ticket attığımda da böyle bir hakkımın...
Geri