Arama sonuçları: *

1. akdais

Mazda CX-5 2017 Power Sense Android Auto Çalışmıyor

Merhaba, arabamız 2017 model Mazda CX-5 Power Sense. Önceki arabamız Mazda 3 2015 modeldi. Bu arabada android auto kullanmak istiyoruz fakat android auto sitesinden baktığıma göre 2018 altı mazda modellerde desteği yok. Eski arabamızı sattığımız kişi o arabada CarPlay kullanıyor. Harici bir...
  2. akdais

LG TV KANAL ZAMANLAYICISI NASIL KAPATILIR?

Merhaba arkadaşlar, LG bir televizyonum var. Modeli LG 40UB800V-ZA. Kardeşim kurcalarken her Cuma saat 13:30 civarı Diyanet Tv açılmasını ayarlamış. Ne hikmetse denk gelişe bak :D. Tabii ki biz yazın tatile gittiğimizde bu televizyon kendi kendine açılıyor. (Fişi çekmeyi akıl edebiliyoruz fakat...
  3. akdais

YouTube Video İzlerken Lag Sorunu

İnternet en az 50 mbps 70 90 oynuyor hem de modemin yanındayken de aynı şekilde oluyor. Evet bence de donanımdan dolayı.
  4. akdais

Evet, linki yeniden düzenliyordum şu anda. Cihaz tablet bu arada belirtmeyi unutmuşum ek olarak özelliklerini bıraktım. Cihaz Lenovo Yoga Smart Tab
  5. akdais

Arkadaşlar, selam. YouTube'da video izlerken özellikle 1080p veya 1080p 60fps seçiliyken (60 olmasa bile oluyor) videodan videoya değişiyor tabii. Çok az bir kısımda lag yok. (O da sanırım eskiden izlediklerimdi.) Bazen 720pde bile kasıyor, lag oluşuyor. Bıraktığım linkte videosu var. Bana göre...
  6. akdais

Windows 7'den Windows 8.1'e geçtim Pişmanım Geri Windows 7'ye Geçmek İstiyorum

Tamam teşekkür ederim tekrardan.
  7. akdais

Teşekkür ederim. Peki USB'ye yazmadan kurmak mümkün mü? Eğer mümkün değilse buraya USB üzerinden Windows 7 yükleme nasıl yapılacağına dair bir video linki bırakabilir misin?
  8. akdais

Ama bilgisayarım sadece windows 7'ye uygun. Herhangi bir yükleme yapamaz mıyım Windows 7 için?
  9. akdais

Arkadaşlar ben şimdi Windows 7 güncelleme sorunları nedeniyle Windows 8.1'e geçtim. Geçtiğimde bir çok sorun ile karşılaştım. Bu yüzden Windows 7'ye geri dönmek istiyorum. Nasıl geri Windows 7'ye dönebilirim ya da herhangi bir iso dosyası indirip kurmalı mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Geri