Arama sonuçları: *

1. turkishnature

Android Nays aşırı pil kullanımı

Açıktı hocam kapattım teşekkürler
  2. turkishnature

Android Nays aşırı pil kullanımı

Nays uygulamasını günlerdir hiç açmadım bile ancak arka planda saatlerce çalışmış ve bunu günlerce yapmış. Bu sorun sizde de var mı yoksa sadece benim telefonumda mı var?
  3. turkishnature

Hediye TV PLUS 3 AYLIK PREMİUM KOD

Eyvallah hocam tam da üyelik yapacaktım sayenizde kurtulmuş oldum.
  4. turkishnature

Linux'a geçmelimiyim?

Hocam dediğim gibi linux mint gayet optimize bu cachy os arch linux özellikleri olmasına rağmen optimize gözüküyor (bende cachy os yeni kurdum o nedenle çok uzun süreli deneme şansım olmadı ama 1-2 haftalık kullanımda büyük sorun yaşamadım. Ayrıca dual boot yapmamak işinize de gelebilir çünkü...
  5. turkishnature

Linux'a geçmelimiyim?

Hocam bende size benzer bir durumdayım bilgisayar kullanmaya başladığımdan beri windows kullanıyordum ancak yakın zamanlarda linux dağıtımlarını dual boot ile kullanmaya başladım genel olarak linux güzel ancak sorunlar windows dan çok daha fazla ama linux mint gibi gayet stabil dağıtımlarda var...
  6. turkishnature

Trendyoldan win 11 key

Hocam bende trendyoldan oem key almıştım 6 aydan fazla oldu halen kullanıyorum sorun yaşamadım (birden fazla kez format attım kullanbildim mak key değildi yani) not: Satıcı trendyol değildi ilanı bulamadım kaldırılmış.
  7. turkishnature

ETS 2 tekrar başlar mıydınız?

Hocam TMP'de oynayacaksanız sıfırdan başlamak zor olabilir kaza yapmak çok kolay olduğu için mali sorun olabilir.
  8. turkishnature

9bin tl bazında am5 anakart?

Hocam attığınız anakart intel için b850 amd için
  9. turkishnature

İyziconun sebepsiz hesap kapatması

Bende de önceden olmayan hatalar oldu İyzicoda galiba genel bir problem var
  10. turkishnature

Pc bir anda kapandı görüntü gelmiyor

Yazmayı unutmuşum, ekran kartı fanları da çalışmıyor bilgisayarı açınca (ancak normal kullanımda, yükte değilse yine çalışmayabiliyordu, o nedenle de olabilir)
  11. turkishnature

Pc bir anda kapandı görüntü gelmiyor

Oyun oynarken bir anda PC kapandı, sanki elektrikler gitmiş gibi. Sonra PSU düğmesini açtım, kapattım ve PC'yi açtım. Açıldı ancak görüntü gelmedi (Bluetooth hoparlör bağlandı, muhtemelen Windows geldi). Sonra monitörü GPU yerine anakarta bağlayınca iGPU üzerinden görüntü geldi ancak ekran kartı...
  12. turkishnature

Çözüldü✓ 9070xt marka önerisi

Sapphire pulse aldım hepinize teşekkürler.
  13. turkishnature

Hocam şu anda 34000tl ye Pulse alınabilir mi?
  14. turkishnature

Hocam arada 5500tl fark var bu farka değer mi? 1760503691 Görünüş benim için önemli değil
  15. turkishnature

7600x islemcili sistemim var 9070xt almak istiyorum min 6 taksit olacak şekilde hangi modeller alınabilir?
  16. turkishnature

Blog Yayıncılığı ve E-kitap Arşivi

Hocam büyük bir kısmı çalışmıyor
  17. turkishnature

Öneri ATS vs ETS2 Mp Hangisi Oynanmalı ?

Hocam Truckersmp'de oynayacaksanız Ats'de çok oyuncu yok ets2'de çok daha fazla oyuncu var 1758963656 https://truckersmp.com/status buradan sunucularda kaç kişi olduguna bakabilirsiniz
  18. turkishnature

Shein Ugreen Mağazasında Müthiş indirimler.

Hocam 44tl yazdiginiz urun 4.40 $
  19. turkishnature

Sistemdeki düşük performans sorunu

Windorws güç ayarlarını ayarladınız mı? (Dengeli, performans gibi)
Geri