Arama sonuçları: *

1. B

75 TL KUPON PAZARAMA

Her gün günün belli saatlerinde bu şekilde kupon veriyor pazarama. Bildirimleri açmanızı tavsiye ederim.
  2. B

Claw's Nexus X1 12800 Dpi alınır mı?

Ben kablolusunu kullandım hocam bana biraz ağır geldiği için satmıştım. Sensör olarak beni üzmedi ama onu söyleyebilirim.
  3. B

🔥İndirim Temu kupon ve ücresiz ürünler

Uğraşılmaz gibi
  4. B

700tl Gaming Mouse Önerisi

Kupon veriyor onu kullaniyorsun 750 ye geliyor. Biraz aşağıda kuponu görebilirsin.
  5. B

700tl Gaming Mouse Önerisi

Glorious model d şu an 750 TL Hepsiburada da. Hiç düşünmeden alabilirsiniz.
  6. B

Öneri Hepsiburada dualshock alınır mı? lütfen cevap verin

N11 de daha ucuzdu sanırım ama yine de YouTube dan falan bakıp begenirsen öyle al
  7. B

Öneri Hepsiburada dualshock alınır mı? lütfen cevap verin

Psg07 kullandım 1 sene boyunca ve asla üzmedi. Alın diye demiyorum ama o da güzel
  8. B

RX 5700XT / R5 3600XT Sistem 10K TL Alınır Mı?

Almaktan vazgeçerse diye demiştim :)
  9. B

RX 5700XT / R5 3600XT Sistem 10K TL Alınır Mı?

Hocam sistemin linkini varsa bende alıyım efsane fiyat
  10. B

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO vergi hariç 756.80₺ (siyah) 🔥🔥🔥

Hocam ben daha önce fazla kez alışveriş yapmıştım ondan bu şekilde bir indirim verdiğini varsayıyorum
  11. B

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO vergi hariç 756.80₺ (siyah) 🔥🔥🔥

Beyler 518 lira oldu benim hesapta fakat 670 liraya tamamlayınca bunun vergisi 567 lira oluyor ve 1300 liraya denk geliyor. Yok mudur 480 lira sepet min tutarı yapmanın bir yolu
  12. B

800 Türk Lirası Fare önerisi

Bende MSI GM41 kullanıyorum. G203 ve G102 de kullandım ama GM41 shape ve sensör anlamında beni daha çok tatmin etmişti. İkinci elde GM41 seçeneğini de değerlendir derim. 1735886814 1206000711 sarı sitedeki su ilana bakabilirsin adam kablosuz modelini çok ucuza veriyo dolandırıcı gibi de durmuyor
  13. B

Arduino ile zaman sayacı yapma

Son ana kadar doğru gidiyordun. Zaten fana besleme kablon gidiyor ya ekstra Arduino dan fana gitmene gerek yok. Yalnız role devresi kullanman gerekiyor diye biliyorum yani birkaç komponent daha gerekiyor devre için. Onları da chatgptden veya YouTube dan role devresi yazarak bulabilirsiniz. Diğer...
  14. B

Orda voltaj yükseltici koymanız gerekir maalesef. Bence @emircansivri nin de dediği gibi role kullanmak en sağlıklı yol aslında. Role kullanirsaniz bir yukseltici devreye de gerek kalmaz. Fana giden besleme kablolarını roleye girerek basit bir sekilde kontrol sağlayabilirsiniz. 5V role de iş görür
  15. B

Arduinoyu 12V ile çalıştırabilirsiniz. Ben fan için söylemiştim aslında. Fan 12V ile çalışırsa burada Arduino Max 5V çıkış verdiği için yeterli besleme sağlayamaz. Burada mecburen bir role kullanman gerekebilir.
  16. B

Ayarlarsiniz fakat fana giden besleme kablosunu arduinodan vermeniz gerekecek ya da röle kullanmanız gerekecek. Fan 5V ile çalışıyorsa sıkıntı yok aksi takdirde röle ile ayarlayabilirsiniz. Kodlarda da chatgptden yararlanabilirsiniz.
  17. B

🔥İndirim Xiaomi Redmi Buds 6 Play 299 TL

Ses seviyesi baya bi düşük gelmişti bana ama kişiden kişiye değişir
  18. B

PES 2021 HESABI SATAN VARSA ALABİLİRİM ACİL LAZIM

Haklısınız hocam yanlış yazmışım kusura bakmayın
  19. B

PES 2021 HESABI SATAN VARSA ALABİLİRİM ACİL LAZIM

Ben cs’de kasa açarak aldım tüm oyunlarımı ama baktığımda 15 dolar gözüküyor. O zaman dediğiniz gibi 3500 lira istemek de absürt olur. Bilgi için teşekkürler. Ben hesabımı satmayayım hocam
Top Bottom