Yeni yeniledim macunu temizledim tozlarını
1704467668
Yukarda arkadaş msi da fan ayarını atmış onu yaptıktan sonra sıcaklık 70-72de kalıyor yğkselmiyor fan hızım 53 2k da spiderman remasteredda deniyorum
1080p de bende drop darboğaz yaşıyordum işlemcine pbo oc yapmanı tavsiye ederim 4650 mhz ye kadar çıkıyor oc yapınca belki düzelir ben 2kda oc yapınca düzeldi
Psu iyi değil dediler ama ekran kartına tam güç ver
Pek bilmiyorum sensör nasıl açılıyor
1704413314
İşlemcin ne darboğaz giriyor olabilir monitör 2kmi 1080p mi
1704413479
Kalitesiz bir marka olduğu için güçte dalgalanma söz konusu olabilir mi
İşlemci ekran kartı sıcaklıkları normal anakart sıcaklığı normal ssd sağlık 98 sıcaklığı normal ramlerde de sıkıntı yok zaten psu hariç herşeyi yeniledim
1704398245
Ben takmadım kasayı sıfır aldım içindw vardı zoko melody kasa
Ekran kartı kullanımında dalgalanma kluyor bazı yerlerde ryzen 5600 rx 6700xt 2k da oynuyorum psudan yapar mı acaba ya boşu boşuna masraf yapmak istemiyorum
Forumdaki bazı arkadaşlar 2kda herhangi bir darboğazın olmaması gerektiğini söylüyolarda şaşırıyorum peki pbo oc ile bu şekilde kullanmam bir sıkıntı yaratır mı işlemci soğutucum iyi yani
Yazılımsal olarak bütün her şeyi yaptım
Biostaki performansla ilgili tüm ayarlarım açık xmp cpu performans modu rezbar falan filan hepsi açık sorunu cpu hız aşırtma yaparak çözebildim amd adrenalin programında otomatik cpu aşırtma yaptım 5600 4650mhz de çalışıyor artık soğutucum iyi olduğu için...