Arama sonuçları: *

1. R

F / P 16 GB RAM Önerisi

Bilgisayarım için ram takviyesine ihtiyacım var fiyat performans olarak 16 gb öneriniz var mı ?
  2. R

Yardım Drone'mu satacağım ancak ne kadar ettiğini bilmiyorum.

Bana özelden mesaj atarsan alıcı olabilurim cihaz dikkatimi çekti
  3. R

Performans için Windows 11 mi 10 mu?

11'in Atlas Os versiyonu
  4. R

Öneri Ofis işlemleri için laptop öneriniz var mı ?

Beni uzun vadede güzel bir şekilde idare edebilecek ofis laptop lazım önerilerinizi mutlaka bekliyorum
  5. R

Hollanda vatandaşlığım var bana ne gibi avantajlar sağlayabilir

Şuan türkiyede misin ?
  6. R

Yardım Gaming Beyaz Klavye Öneriniz Var mı ?

Beyaz renk klaye, oyun için uygun, bilek destekli, suya dayanıklı ve tercihen ledi olan bir klavye arıyorum. Teşekkür ederim.
  7. R

Kripto varlıklar hakkında bir kaç sorum var .

Aklımda bir proje var ve henüz fikir aşamasında sorularınıza göre farklı seçenekler bulmaya çalışacağım . 1- Binance üzerinde mesela usdt biriminde transfer için yatırma qr kodunu başkaları bilse sorun olur mu ? 2- Usdt biriminde yatırma için kullanılan qr kod sürekli olarak değişir mi yoksa...
  8. R

Nedense bu aralar kişisel olarak çöküntüdeyim

Yani benimde hedeflerim var elbette ama bazen bunlara ulaşınca elime ne geçebilir ki diye düşünüyorum çok tuhaf bir durum aslında
  9. R

Kızın "günaydın" bile dememesi

Söylenecek söz yok o zaman hakkında hayırlısı olsun
  10. R

Halısın belkide fazla odaklanmamak gerek ama ne bileyim kendimi yinede garip hissediyorum bazen yaşamın anlamsızlığı bile çok iç karartıcı olabiliyor ama dışarıya çıkıp yürüsem temiz bir nefes alsam ulan hayat aslında çok güzel ya diyorum
  11. R

Ya yapmayın şunu sizin sınırlarınızı sadece siz belirliyorsunuz yeteneklerinizi kullanmaya izin vermeden yetiştiren eğitim sistemi gibi kendinize sınırlar koyuyorsunuz, Ben imam hatipte okumuş sonradan yazılımla kendini geliştirmiş elemanım ki benim olduğum dönemde imam hatipten bilişime geçmek...
  12. R

Alışkanlıklar seni sen olmaktan alıkoyar ben şuana kadar birçok fabrika ve işyerinde çalıştım ama her zaman kendimi daha yüksek konumlarda gördüm ve şükür ki şuan daha iyi konumlara evrilmek durumundayım kendine kalıcı bir yer görme derim fabrikalarda 20 yıl çalışsan bile amir olamazsın emekli...
  13. R

Olabilir bence belki fikirleri vardır eleman hakkında buda bir ihtimal ve bu durum seni ilgilendirmiyor dediğim gibi para kazanmaya bak derim kendini o mekandan daha üst seviyelerde tut sonsuza kadar orada çalışmayacaksın hepsi geçici ve bitici insanlar
  14. R

Çünkü kölesin köleyiz ve köleleriz insanların sana nasıl davrandığını önemseme artık köle olmaktan kurtulmanın bir yolunu bul , bulmalıyım , bulmalısınız , bulmak zorundasınız .
  15. R

insanlıktan anlamıyorsa günaydın demesinin ne anlamı var ? hangi çağdasınız siz millet artık yan taraftaki komşusunun kim olduğunu bile bilmeden hayatını yaşayıp geçiyor neden bu kadar umursuyorsunuz ki
  16. R

Konuşmak zorunda da değil ona bakarsan bro sadece ekmek parası için oralara giden modern köleleriz şahsen ben kendi iş arkadaşlarımı umursamam bile istediği naneyi yesin banane der geçerim tınlama uzak dur geç gitsin
  17. R

Normal bence seni beğenmeyen bir kız başkasını beğenmiş olabilir illa seni beğenecek diye bir kaide yok
  18. R

Normalde bende oyun oynamayı çok severim ama nedense onlar bile şuan beni bayıyor :)
  19. R

Bu aralar içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor normalde teknoloji ve yazılımla ilgilenmeyi veya bilgisayar parçaları ile ilgilenmeyi çok seven bir insanım ama nedense bu aralar hiçbir şey canım yapmak istemiyor aslında nedenini de bilmiyorum açıkçası depresyonda mıyım değil miyim bunu da...
  20. R

Yardım Bir sisteme RTX 4000 serisinden birden fazla ekran kartı tanımlayabilir miyiz ?

Bildiğim kadarıyla NVIDIA firması RTX 4000 serisi için nvlink teknolojisini durdurmuştu ama internette gördüğüm kadarıyla insanlar birden fazla ekran kartı takabiliyorlar bu nasıl mümkün oluyor ? Eğer bir yolu varsa ona göre ekran kartı seçimi yapacağım.
Geri