Arama sonuçları: *

1. KKuzey

Dualshock 4 Fc Çalışmama Sorunu

Sana verebileceğim bi tavsiye var ama en son durumda denemeni öneririm. Eğer hiç çalışmaz ise JoyTokey ile gamepad tuşlarını klavye tuşuna çevirtip oynayabilirsin.
  2. KKuzey

20.000Tl Sıfır Veya 2.El Elektrikli Scooter Önerisi

yani bu kriterle göre onvo 13 xplus öneririm ama sıfırı 30k falan temiz bir ikinci elde işinizi görür
  3. KKuzey

Elektrikli scooter veya bisiklet önerisi.

onvo 13 x plus
  4. KKuzey

Dualtron ultra 2 up gidon

Gidonu kıran kişi duavra falan girmiltir heralde. Dualtron iyidir
  5. KKuzey

30.000TL civarı elektrikli scooter önerisi

onvo 12-13 x plus alın geçin
  6. KKuzey

Giis seviye elektrikli scooter onerisi

ONVO 12 yada bütçe yeterse 13 X PLUS önerebilirim. Motor ve güç olarak mükemmeller. Sadece malzeme olarak biraz sıkıntı.
  7. KKuzey

Servise koyulabilecek scooter önerisi

İyi akşamlar. 2025 kasa Onvo 13 x plusla 1400km lik yolculuğumun sonunda kesinlike şunları söyleyebilirim. Motor gücü ve performans olarak hiçbir osrun yok bugüne kadar beni hiçbir yokuşta yarım bırakmadı. Ayrıcca batarya olarak azami kullanımda bile 40km falan idare edebiliyor(eco kullanırsanız...
  8. KKuzey

Yardım Elektrikli Bisiklet Seçimi:Hazır mı, Dönüşüm Kiti mi? (Yokuş Performansı Odaklı)

İyi akşamlar dediğniiz 250w motor baya güçsüz bana kalırsa. İlk tavsiyem kesinlikle bir elektrkli scooter almanız olacaktır. Hız ve yopkuş performansı dediğinize göre ONVO modelleri siz euygun olabilir. Ayrıca her bölgedede durdurup 25kmh yi geçiyomu diye polis kontrol etmiyor. İllede bisiklet...
  9. KKuzey

45.000 TL bütçeye hangi scooter alınabilir?

Motor gücü ve tasarım dersen ONVO, şase sağlamlığı ve rahatlık dersen SEGWAY benzeri markalar olabilir. Ama çoğu diğer marka 25i geçmiyor ama daha sağlam. ONVO larda uçuyor ama malzeme bazılarında çok iyi değil.
  10. KKuzey

Togg marka araca obd2 bağlanır mı

Aracın direksiyon altındaki sigorta kısmında bir obd portu varsa takabilirisiniz ama pek önermiyorum elektrikli araçlarda sorun olabilir belki
  11. KKuzey

Yardım Onvo Rx5 Gidon gıcırdama Sorunu

Benim 13xplustada aynı sorun vard yanlış hatırlamıyosam WD-40 atınca sorun çözülüyordu.
  12. KKuzey

Yardım Onvo Rx 4 modeli tamir simgesi giderme

Yani sizin fark etmediğiniz bir sorun olabilir bana kalırsa bir servise baktırın garanti gitmeden ama sakın scooteri yenisiyle iade edelim diye vermeyin eğer aşırı önemli bir durum değilse. Çünkü bende ilk 13xplus aldığım gün onmotor yandı. 1buçuk ay boyunca bana ürünü geri yollamadılar zorla...
  13. KKuzey

DOS.ZONE GTA VC ORJİNAL DOSYA SORUNU ÇÖZÜMÜ

SELAM DOSTLAR BİLDİĞİNİZ ÜZERE GTA VİCE CİTY ARTIK TARAYICI ÜZERİNDEN OYNANABİLİYOR. (doz.zone SAYESİNDE) ANCAK BUGÜN TELİF KORKUSU VE SUNUCU SORUNU YÜZÜNDEN ARTIK TARAYICIDAN OYNMAK İÇİN SİZDEN ORJİNAL BİR OYUN DOSYASI İSTİYOR. EĞER OYUNU İNDİRİP DOSYA BULMAKLA UĞRAŞMAK İSTEMİYORSANIZ (ya da...
  14. KKuzey

Valorant Ekranın Yarısı Siyah

Ben laptopta 4.3 yapınca böyle oluyordu ekranı resetle ve ayarlardan monitorun orijinal çözünürlüğüne getirmeyi dene
  15. KKuzey

Valorant Ekranın Yarısı Siyah

Monitörü denetim masasından kaldır geri getir. Bide özel çözünürlük attiysan normalde çevir.
  16. KKuzey

Yardım Goodram IRDM Bellek alınır mı?

Ram olarak marka model bakımından çok model yok aklımda ama dediğim gibi bilindik marka genelde daha iyidir. Ayrıca eğer korkmuyorsan overclok edebilecegin bir bellek alabilirsin.
  17. KKuzey

Huawei Watch Fit 4 Saat Ayar Sorunu

Uygulamasına bağla saati otomatik ayarlar yüksek ihtimal
  18. KKuzey

Yardım Goodram IRDM Bellek alınır mı?

Yani anakartiniz iyi bir karta benziyor tabi okuyabildigi frekansta yüksekti yanlış bilmiyorsam. Ama bence daha bilindik bir marka kullanmanız sizin yararınıza olur hemde bellek ile ilgili sorun çıkarsa çözüm yolu kolaylaşır.
  19. KKuzey

Nvidia denetim masasını nası yüklerim

Merhabalar bu site driverler için işinizi görebilir: https://www.nvidia.com/en-us/drivers/
  20. KKuzey

Yardım ETS 2'de fare ile joysticki aynı anda bağlama

Eğer elindeki koldaki tuşları klavyedeki tuşlara veya mouse hareketine dönüştürmek istersen "JoyTokey" öneririm detaylı atamalar yapabilirsin.
Geri