Arama sonuçları: *

• Users: yoky
  • Order by date
  1. Y

❌İndirim Bitti! Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL

Çok uzun süredir öyle yapıyorlar
  2. Y

Bana gelmedi hocam 1780604842 Aynı şekilde bende öyleyim banada ne mail geldi ne kod
  3. Y

Bana gelmedi öyle bir mesaj
  4. Y

Parayı 1 gece döndürdüler diye düşünmeye başladım
  5. Y

Bana iptal mesajı gelmedi ki sabah bir bakim dedim ne oldu diye iptal edilmiştir yazdı siparişlerde.
  6. Y

Ben onu yazmadım elimde öyle bir mesaj olmadığı için
  7. Y

Aldığım fiyatı yazmamı söyledi gemini
  8. Y

Bende ilk defa yaptım herşeyi gemini ile yaptım fiziksel olarak hiçbir şey yapmaya gerek yokmuş yaz o sana Metin oluştursun şu fiyattan aldım bu fiyata çıktı ürün siparişi iptal ettiler diye. Daha sonra sipariş aldığında gelen maili, ve satış sözleşmesinin ilk sayfayı ve ürünün şuanki fiyatını...
  9. Y

Bende aldım acaba iyi mi birde gerçekten fiyat böyle mi yoksa indirim mi var anlamadım bu kadar fiyat farkı çok gibi
  10. Y

❌İndirim Bitti! Amazonda Pepsico ürünlerinde 3 al 2 öde

Cidden defter büyüklüğünde bir kartona koymuşlar birde 2 adet büyük boy cipsdi yani elime geldiğinde kağıt gibi bir haldeydi cips. Bildiğin A4 defter gibi birşeydi kargoda sağlam geleceğini nasıl düşünüldü acaba.Ama yine sorun olunca yeni ürün gönderiyorlar diğerleri gibi uğraştırmıyor.
  11. Y

❌İndirim Bitti! Amazonda Pepsico ürünlerinde 3 al 2 öde

Bir tane zarf gibi kartonda gönderiyorlae bana patlak geldi bende böyle bir gönderim mi olur falan dedim haklı olarak yenisini daha özenli kutuda gönderim yapacağız dediler yine aynı kutudq geldi
  12. Y

🔥İndirim Asılabilir kağıt havlu 7 rulo 75 TL

Hocam eklenmiyor sepete galiba bitti
  13. Y

2 yıllık sağlık bölümleri okunur mu?

Ne seçtiniz
  14. Y

Öneri 🔴Amazon'dan Alınan Stanley Termos Ömür Boyu Garantili Değil!🔴

Birde sıcaklık bakımından iyi performans verenlerde Dcthlon ürünü var onuda çok iyi diyen var mesele Dcthlon 8. Saatte 73.1 derece quick flip 66.1 derece çıkmış derece farkı gerçekten yüksek ama Dcthlon şekli çok kötü diğerlerine göre kararsız kaldim
  15. Y

İki model arasında kaldım da karar veremiyorum hangisi daha iyidir diye The AeroLight™ Transit Mug bu model varya bide daha kibar duruyor
  16. Y

Quick flip modeli nasıl memnun musun almayı düşünüyorumda sabah 7 de çay kahve koyacağım öğlen 12:30 13:00 gibi içeceğim soğuk mu oluyor yoksa sıcak mı? Birde sızdırma akıtma var mı? 1766173482 Quick flip modeli nasıl memnun musun almayı düşünüyorumda sabah 7 de çay kahve koyacağım öğlen 12:30...
  17. Y

İnstagramda lors eva paspas

Hocam aldınız mı
  18. Y

PC her açtığımda ekranın üstü gidip geliyor

Teşekkürler
Geri