Arama sonuçları: *

1. M

Counter Strike 1.6 Rx 580 x5675 CPU fps drop lütfeeen yardım

Biraz daha iyileştirme olarak masaüstü 1920x1080 oyun 800x600 biraz daha idare ediyor ondada 80e iniyor ama bu pc kasıyor hangi parça buna neden oluyor anlamıyorum
  2. M

Hocam steam kendi ayarlarıyla oynuyorum zaten genelde sıfırdan indirip kuruyorum sadece vsync kapatıyorum bu işe yaramıyor üstüne fps için cfg deniyorum bir şey değişmiyor. Genellikle 100 fps ama düşme yaşıyorum
  3. M

İşlemcide aio 260mm soğutucu var oc yapmadım anakartım sabertooth x58
  4. M

Sistem CPU x5675 stok ayarlar Ram 12 1333 Rx580 8gb Monitor : https://www.displayspecifications.com/en/model/8bfa16a0 Arkadaşlar fps düşüyor sıcaklıklar normal bazen 40 50 fps kadar düşüyor Tüm görüntü ayarlarını denedim masaüstünü düşük ayarlarda denedim fps için cfg denedim. Ama düşüyor...
  5. M

Valve'nin yeni oyunu Deadlock'a davet edebilecek var mı?

Yollar mısınız 1072691758
  6. M

Ev için blender seti önerisi

Evet böyle olur... O inceleri anca çırpıcı mixer niyetine kullanmak için alıcaksan o incelerde olur ama en hafif zorlanmaya bozuluyor yanına blender seti koyduklarına aldanma
  7. M

Ev için blender seti önerisi

Bu ikiside aynı tip cihaz bunlar bir süre Sonra motorun milindeki bağlantı plastiği eriyor kopuyor bende arzum marka bu tip blender var dediğim gibi ucundaki plastik koptu değiştirdim yine aynısı oldu ablam almıştı ondada aynısı oldu demek istediğim bu iki tip cihaza para verme daha güçlü motoru...
  8. M

Samsung ssd 980 pci çevirici sorunu

Kardeşler abiler yardım edin daha fazla zarara giremiyorum param az ve çöpe gitmesini istemiyorum. Sorunum: Bir ssd aldım https://www.samsung.com/tr/memory-storage/nvme-ssd/980-500gb-nvme-pcie-gen-3-mz-v8v500bw/ ürün bu Anakart : asus sabertooth x58 Pci çevirici aldım ...
  9. M

Sabertooth x58 x5675 CPU OC

Ustalarım bana oc konusunda yardım etmek isteyen biri var mı
Top Bottom