Arama sonuçları: *

1. B

FAR CRY 5 TÜRKÇE YAMA GÜVENİLİR

BAYA YERDEN BAKTIM ÇOĞUNDA VİRUSLÜ DENMİŞ TEMİZ KURULACAK FAR CRY 5 YAMASI VARMI GÜNCEL
  2. B

PES 2019 GÜNCEL YAMA ÖNERİSİ

Youtube de adam akıllı hiç yama yok varda kullanılmıyo bana güncel transfer ve yüz yaması lazım varsa öneriniz yazın
  3. B

Sıvı Soğutma önerisi 240 mm bütçe Max 3k

Sağol aga 1755067897 Hangi marka önemlimi çok
  4. B

Reis oyunda 70 derece Antalya dayım o yüzden bide sanırım termal macun bitmiş ondan 5 o ya kadar çıkarım sıkıntı yok
  5. B

SIVI soğutma önerisi 240 mm sistem Rtx 4060 ve i5 12 400 f 120 de yeter ama 240 mm olsun bütçe Max 3
  6. B

TERMAL MACUN ÖNERİSİ

Termal macun markaları hakkında bilgim yok önerilerinizi alırım Rtx 4060 bide i5 12400f sistem masaüstü
  7. B

Mavi Ekran Mavi Ekran Sorunu Pc

Knk aç kapa yaptım çıkmadı şuan arada çıkıyo 1741271046 Arka düğmeyi kapadığım için ilk açtığımda çıkıyo genelde
  8. B

Mavi Ekran Mavi Ekran Sorunu Pc

Pc Daha 1.5 yıllık 4060 i512400f li sistem ve bazen her açtığımda değil 1 haftadır bazen açılışta mavi ekran sorunu veriyor sonra kapatıypr kendini ben tekrar açtığımda sorunsuz açılıypr bunun sorunu nedir Ram 16 gb
  9. B

ACİL YARDIM LAZIMGpu masaüstü nde aniden%99a çıkıyor

Defender dan tarama yaptım baya çalıştır komutu ile de yaptım bişey çıkmadı yinede kasperskyı indiriyimmi
  10. B

1734020665 Bios güncel liyim mi sence
  11. B

Knk başka çözüm yokmu 1734020376 Format atınca bios ayarları sıfırlanıyormu ve ya windows gidiyomu
  12. B

Pc de masaüstünde bile%99 ile çalışıyor GPU virüsten şüphelendim ve baya bir haram yaptım hiç bir şey yok gibi ancak 2 gündür böyle oyuna bir hile menüsü indirdim ve ondan sonra olmaya başladı oyunda anı fps düşüşleri yaşıyorum rtx 4060 var ve çok fan sesi geliyor oyuna girdim normal bir yerde...
  13. B

YARDIM EDİN LÜTFEN Pc de masaüstünde%99 gpu da çalışıyor ve fps düşüklüğü yaşıyorum acil yardım

Rtx 4060 i5 12400f li sistem ve dying light de 2 gündür fos düşüklüğü yaşıyorum sorun nedir sizce çözümü söylermisiniz
  14. B

Pc masaüstünde bile Çok ses çıkarıyor ve oyunda fps düşüklüğü yaşıyorum

Pc Çok ses çıkarıyor ve oyunda fos düşüklüğü yaşıyorum masaüstünde 99 GPU ile çalışıyor rtx 4060 ve i5 12400f li sistemim en son 1 yada 2 gün önce sürücüyü güncelledim ekran kartını ondan sonra oldu alakası olmayabilir ama çözümü nedir fan sesi çok ve dying light de 50 fps ye düşüyo
  15. B

Fıfa 24 gamepad titreşimi çalışmıyor

1725024214 Ps4 kolu
  16. B

Fıfa 24 gamepad titreşimi çalışmıyor

Arkadaşlar gamepad titreşimi fıfa 24 de çalışmıyor nedeni nedir başka oyunda denedim çalıştı
  17. B

Gamepad bluetooth çalışmıyor

Yok pc görmüyor direkt ds4 indirdim ama ondada görünmüyor
  18. B

Gamepad bluetooth çalışmıyor

Gamepad çakma ps4 kolu hepsiburaddan aldım kasada bluetooth desteklemediği için adaptör aldım ama bağlandı yazıyor ışığı yanmıyor oyunda görmüyor laptopla denedim direkt bağlandı ve çalıştı adaptör de sıkıntı vardır diye değiştirdim ama yine olmadı sizce sıkıntı nedir?
  19. B

30000 ile 35 k arası oyuncu laptopu önerisi

Bütçe 30 k ile 35 k arası ama 32 k bandındaysa iyi olur monster veya Excalibur olmasın olmasını istediğim markalar msı asus gibi markalar ama sıkıntısız herhangi markad aolur
Geri