Arama sonuçları: *

1. A

2500-4000 TL Bütçe için PC Gamepad Önerisi

Teşekkürler son olarak Supernova nın arka tarafında x-input - d-input tuşu göremedim ben logitechlerde vardı hatta x-input modunda tuş ataması yapılamıyodu d-input modunda yapılabiliyordu.
  2. A

Hocam peki F710 dan geçiş yapınca alışabildiniz mi? Malum F310-F710 larda yön analoğu aşağıda yer alıyor bunlarda sol üstte. Ben F310 da d-pad hiç kullanmadım hep analog kullandım. Supernova tutuş hissiyatı ve kullanım kolaylığı açısından nasıl?
  3. A

Hocam peki 8bitdo Ultimate 2 modeli hakkında düşünceleriniz neler ? O da TMR kullanıyor
  4. A

Şimdi araştırırken bir konu dikkatimi çekti bir kullanıcı Tmr sticklerin çok yumuşak olduğundan bahsetmiş analoglar sert değilmiş. Hall Effect lerdede durum böyle mi?
  5. A

Aralarındaki tek fark tuşların membran - mekanik olması mı? 600 tl gibi fiyat farkı var eğer değecek ise Cyclone 2 alayım aslında klavyede bile sesinden rahatsız olduğum için mekanikten membrana geçtim eğer tek fark buysa Supernova alabilirim ne dersiniz ?
  6. A

Teşekkür ederim hocam benimde ilk tercihim bu yöndeydi şimdi iyice içime sindi. Peki FC25 oynama şansınız oldu mu ? Ben yıllarca Efootball oynadım oyunun dosyaları arasındaki Settings uygulamasından kolu tanıtıp tuşları ayarlamak çok büyük kolaylık oluyordu. FC25 i Steam üzerinden indirimde...
  7. A

Teşekkürler cyclone 2 ile aralarında nasıl bir fark var ?
  8. A

Arkadaşlar herkese merhaba, bu bütçe aralığında Efootball ve FC 25 gibi oyunları oynayabilmek için PC de kullanabileceğim kaliteli gamepad arıyorum. Seçenek çok fazla ama öncelikli olarak belirlediğim modeller Gamesir Supernova ve Gamesir cyclone 2 modelleri. Özellikle Supernova nın standart...
  9. A

İntel İ7-10700k için sıvı soğutma mı kule tipi soğutma mı ?

Arkadaşlar herkese merhaba. 10700K işlemci kullanıyorum şu an soğutmak için İD Cooling se 225xt kule tipi soğutucu kullanıyorum 10 dakikalık cinebench stres testinde maksimum 81 dereceyi gördü. Normal kullanımda 30-35 derecede çalışıyor ama bu tarz forumlarda bu işlemci için mutlaka sıvı soğutma...
Geri