Arama sonuçları: *

1. B

Yardım amd-a8 7600 uyumlu fan önerisi

konu kilit
  2. B

Yardım amd-a8 7600 uyumlu fan önerisi

Arkadaşlar resimde gözüken kendi sistemimdir. En ucuz sadece soğutuyor adı altında bir fan önerisi istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Ek olarak da fanı nasıl uyumlu olup olmadığına nasıl bakıyoruz bunu net şekilde anlatabilecek varsa çok hoş olur ama önemli olan üstteki cevap :)
  3. B

Yardım Eski Püskü Bilgisayara Yeni İşlemci

konu kilit
  4. B

Evet şimdi bende gördüm anlam veremedim, belki yazılımsal bir sıkıntıdan dolayı olmuş olabilir. Resmi siteye güvenmek istiyorum şahsen acaba diğer arkadaşlarımız ne diyecek bakalım. Bende bilmiyorum o yüzden buradayım :) yorumunuz için teşekkürler. Teşekkür ederim. Arkadaşlar hala...
  5. B

Şu anda ark intel sayfasından baktım da TDP değerleri aynı yazıyor emin olamadım dediğinizden şu anda
  6. B

Harici olarak bir soğutucu kullansam herhangi bir sorun olur mu acaba yani bu işlemcide yüksek işlem gücü gerektiren herhangi bir şeyler yapmicam yani sadece işlerim hızlı hallolsun yeter :)
  7. B

Merhaba, işlemcimi sorunsuz şekilde çıkartabiliyorum entegre değil ana kartıma :)
  8. B

Merhabalar, Öncelikle çok eski püskü bir diz üstü bilgisayara sahibim işlemcisini biraz yükseltmek istiyorum. CPU-Z programından Ana kart ve şu anda kullandığım işlemcinin fotoğrafları, Şimdi 2 Sorum var, 1-Bu işlemci, benim diz üstü bilgisayarım ile uyumlu mu? Uyumluysa eskisine nazaran iyi...
Geri