Arama sonuçları: *

1. G

pcden pek anlamayan ınsan

Hocam sanırım laptop bu. İçinde ekran kartı yok galiba, işlemcinin dahili grafik birimidir intel hd4000 dediğiniz. Maalesef eski oyunları falan anca oynatır. GTA5 oynatmaz, diğer ikisini oynatır sanırım. KMS işlerindense, lisans satın almanızı öneririm. Lisans satın aldığınızda yasadışı bir...
  2. G

pcden pek anlamayan ınsan

OFFICE lisanslarını 30-40 TL'ye satan siteler var, hatta pttavm, ciceksepetinde bile satıcılar var. Yönergeleri oluyor, biraz karışık. Ben hep öyle kuruyorum, çatır çatır çalışıyor. Crack falan uğraşırsanız virüs dolabilir bilgisayar. Lisans en temizi. Oyun performansı için ekran kartı bilgisi...
  3. G

FİFA İÇİN GAMEPAD ÖNERİSİ

Tetik ve butonları 4 parmakla kullanıyorsanız (ki fifa'yı etkili oynamak için mecbur) xbox kolu tipindeki/şeklindeki kollardan uzak durun. Ben aldım xbox son nesil gamepad'ini, dayanamayıp iade ettim. Keza gamesir G4S aynı şekilde. Arka tetikler ve butonlar 4 parmak kullanmaya ergonomi sunmuyor...
  4. G

Gigabyte Geforce Rtx 4070 Wındforce 2x Fan--

Uzun soluklu undervolt testimle geldim. 4070 dedigim gibi güzel undervolt/OC olabiliyor. Normalde max 1.1V'ta çalışırken 1.0Va düşürdüm. Bunu MSI afterburner voltaj eğrisinde 1.0V'ta +180 mhz vererek başardım. Güç tüketimi teoride %17 düşmeli. Gerçekten de birçok oyunda test ettiğimde...
  5. G

Başlık açıldığında gigabyte'ın fiyatı 19.399 tl idi hocam, o yüzden.
  6. G

Ben pahalı marka ekran kartlarının satış stratejisi olduğunu düşünüyorum. Yahu bu fiyattan daha pahalıya 4060ti ve 3070ti var. Bu kartlara ne yaparsanız yapın 4070'e yetişebilmeleri mümkün mü? İki fanlı en ucuz 4070'i aldım ve de ısınma sorununu da undervolt ile çözdüm. Kaldı ki stok...
  7. G

Geçen gün RDR2'de kart gücü 190W'ları sıcaklığı da 72 dereceleri bulunca, bu kartın undervolt yeteneklerini araştırdım. İnternette 4070 kartları aşırı beğenilmiş undervolt/overclock konusunda. Gerçekten de maximum voltajı 1.1 V'tan 1.0'a düşürdüm, sıcaklıklar ve güç tüketimi aşırı iyileşti...
  8. G

Ürün geldi. Ağır oyun testimde %99 yükle Asus Dual 3060'ım maksimum 69 dereceleri buluyordu. Bu kartta da 69'dan yukarı çıkaramadım. Kasamın fotoğrafını atacağım. Fanlar %53 döndü. 178 Watt'tan yukarı çıkaramadım. GPU-Z'de maksimum saat hızı 2865 MHz göründü, doğru mu bilmem ama doğruysa gayet...
  9. G

Yardım GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC 12GB ne kadar iyi?

Aynı ürünü sipariş verdim, gelince sıcaklık değerlerini falan yazabilirim isterseniz.
  10. G

Merhaba ben aynı ürünü sipariş verdim, gelince sıcaklık değerlerini falan yazabilirim isterseniz.
Geri