Arama sonuçları: *

1. DDDorukTL

Eafc24 açınca geri kapanıyor

geçen eafc24 oytnarken alt tab atınca mavi ekran yedim pc yi geri açtım sonra tekrar oyunu açmaya çalıştıgımda aşşağıdaki ekran kaydı gibi geri kapanıyor dosyaların bütünlüğünüde kontrol ettim ekran kartı driverleri güncel çözümü bilen varsa lütfen yazsın teşekkürler 1718806970
  2. DDDorukTL

minecraft modlu açılmıyor

voidlancherda play diyince mod yüklenme ekranı geliyor tam yüklenmişken kapanıyor aynı sorun minecraft launcherdada var giriyorum hata kodu 1 diyorum yardımcı olur musunuz
  3. DDDorukTL

Asus tuf vg279q1a monitör standı

merhabalar asus tuf vg279q1a için güzel bir monitör standı önerebilir misiniz uyumlu teşekkürler.
  4. DDDorukTL

Razer barracuda x oyun için uygun mudur

Bugün razer barracuda x aldım genellikle valorant falan oynuyorum baya bi sea kasmak önenli benim için ben kulaklığı pc ye sadece bluetooth olarak bağlandığını gördüm acaba bir sıkıntı çeker miyim hiç bluetoothlu kulaklık kullanmadım 1709069234 Anakartım B550M plus wifi 2 ile uyumlu mu birde acaba
  5. DDDorukTL

Çözüldü✓ 2 3k arası yazılım için monitör

merhabalar 2 3k arası günlük kullanım ve kod yazmak için monitör bakıyorum macbooka bağlıyacağım önerileriniz varsa lütfen yazın.
  6. DDDorukTL

2.5k 3k civarı wireless gaming kulaklık bakıyorum

Merhabalar ben 2.5k 3k civarı mikrofonu iyi olan wireless olan bir kulaklık bakıyorum fps oyunları oynuyorum yüksek ranklarda o yüzden ses kaliteside önemli önerebileceğiniz kulaklık var mıdır ? https://www.itopya.com/asus-rog-strix-go-24-71-surround-gaming-kulaklik_u9915 birde acaba bu...
  7. DDDorukTL

Çözüldü✓ akko 5075B PLUS klayve bluetooth bağlanmıyor

hocam peki wireless 2.4g yi nasıl açıyoruz biliyor musunuz 1706205159 altında usb varmış şimdi fark ettim :D
  8. DDDorukTL

Çözüldü✓ akko 5075B PLUS klayve bluetooth bağlanmıyor

Merhabalar bende akko 5075b plus klavyesi var bugün geldi bluetootha bağlamayı denedim fn E R T ye basılı tutuyorum fakat ona rağmen dakikalardır gözükmüyor anakartta bluetooth desteği var ( ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II) ne yapmam gerek
  9. DDDorukTL

kargom gümrüğe mi takıldı

hocam 4 gündür gümrükte bekliyor ondan sormuştum internette 1 2 gün durur yazıyor fakat 4 gündür gümrükte
  10. DDDorukTL

Hocam tekrardan merhaba kargo hala gümrükte bekliyor sanırım bir sorun çıktı sorun olup olmadığını bir web sitesinden görebiliyor muyuz ? teşekkürler.
  11. DDDorukTL

Bir öğretmen için ideal laptop

hocam peki sizin attığınız mı yoksa https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_matebook-d16-i5-12450h-16gb-ram-512gb-ssd-16-win-11-laptop-gümüş-grisi-1227984.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.13 bu mu ikisinden birini...
  12. DDDorukTL

microsoft un uygulamalarını çalıştıracağım fakat video montaj çalıştırmam muhtemelen 1705861568 alınır mı hocam bir öğretmen için
  13. DDDorukTL

20k civarı belki 25k
  14. DDDorukTL

arkadaşlar bir öğretmen için bir laptop önerir misiniz mesela bu nasıl https://www.vatanbilgisayar.com/hp-15-fd0015nt-13-nesil-core-i5-1335u-8gb-512gb-ssd-mx550-2gb-15-6inc-w11.html
  15. DDDorukTL

teşekkür ederim reis <3
  16. DDDorukTL

merhaba akkodan aldığım klavye 25 saattir böyle gözüküyor acabagümrüğe mi takıldı nasıl bakılıyor bir yardım edebilir misiniz (kargo : ywwen)
  17. DDDorukTL

Çözüldü✓ Dracula Castle 5075B Plus alınır mı

teşekkür ederim
  18. DDDorukTL

Çözüldü✓ Dracula Castle 5075B Plus alınır mı

Merhabalar Dracula Castle 5075B Plus akko v3 yellow pro alınır mı https://en.akkogear.com/product/dracula-castle-5075b-plus-mechanical-keyboard/ birde kaç günde gönderirler ve vergi sıkıntısı çıkar mı
  19. DDDorukTL

3k bütçe kaliteli klavye lazım

hocam merhaba ben switchleri yarın sipariş edicektim fakat tahmini teslimat tarihi 23 şubat gözüküyor acaba başka sitelerde var mıdır bu switchler 1705004407 hocam olmadı bu whatgeek sitesinden alayım aynı fiyat bandında yada biraz daha pahalıda olabilir birşeyler önerir misiniz ? (switch)
  20. DDDorukTL

3k bütçe kaliteli klavye lazım

Çok teşekkür ederim inanılmaz yardımcı oldunuz tekrar teşekkürler <3 .
Geri