Arama sonuçları: *

1. I

❌İndirim Bitti! 🔥Gank 300 TL indirim kuponu(Sınırlı Stok)🔥

l7 mix aldım, l7 air modelinde daha çok şikayet var gibi duruyor, malzeme kalitesi l7 mix modeli daha iyi geldi, ayrıca mini dongle daha kullanışlı, 1000hz yeterli geldiği için üstüne ihtiyaç yok, kod için teşekkürler, makenike iyi markadır gamepadlerden tanırız malzeme kalitesi iyidir pişman...
  2. I

❌İndirim Bitti! Machenike L7 Air Tri-Mode 4K PAW3395 Mouse 1.250 TL Yeniden

dongle büyük ona göre alın. Şu dongle bir küçültmediler gitti. Organ gibi duruyor masada sonra. Yap mis gibi mini dongle
  3. I

Çözüldü✓ GameSir Super Nova / Cyclone 2 Wireless Gaming Amazon indirim

bende nova lite var. Xbox kolundan da iyi ps5 kolundan da. En son ne zaman şarja taktığımı hatırlamıyorum. Aula ve ajazzdan ne kadar nefret ediyorsan bu markayı da o kadar çok seviyorum.
  4. I

🔥İndirim SAMSUNG Galaxy Buds3 FE 2999 TL

Damla yapıda olsa alırdım. Çubuklu olanları sevmiyorum. Yastığa koyunca batıyor ve kulaktan daha çabuk düşüyor. Buds fe yeterli şu an için.
  5. I

❌İndirim Bitti! Yılın Fırsatı 1000 Mbps TURKCELL Fiber Kampanyası 700 TL

arkadaşlar peki 1000 megabit için hangisini önerirsiniz? TurkNet Türk telekom'dan iyi midir?
  6. I

🔥İndirim Razer Basilisk V3 35K 2.650₺

5 para etmez mouse, 500 lira olsa almam takoz gibi.
  7. I

❌İndirim Bitti! Günsan Akım Korumalı Akıllı Priz 192,34 TL (Trendyol Plus) 🔥

gereksiz cihaz, evinizde topraklama varsa ve bu zamana kadar herhangi bir cihazınız elektrik yüzünden bozulmadıysa almaya gerek bile yok. bu cihazlar eski ve topraklama olmayan evler için geçerlidir. içinde 5 liralık varistör bulunur, düşük akıma karşı da korumaz ayrıca.
  8. I

❌İndirim Bitti! Fury level Fevell Z1 SE 666 TL+99 tl kargo

Sitede dongle satılmıyor. Ayrıca dongle olmazsa bir anlam yok zaten. Bence içinden dongle çıkıyordur.
  9. I

ürün 35 gram mı 54 gram mı? videoda 54 gram olarak söylüyor ama yorumlarda 35 gram denmiş.
  10. I

içindeki switchler en az 200-300 lira eder sadece, bin hertz ürün, benim gibi tomb raider tarzı oyun oynayan ve ofis işi yapan için gayet yeterli.
  11. I

KLASSE YENİ SERİ MOUSEPAD 1350TL

maliyeti en fazla 80 lira
  12. I

Netspeed internet iyi midir?

Bir firmanın öncelikle müşteri hizmetleri olmasından ziyade gelen siber saldırıyı göğüsleyebilecek ekibinin olması lazım, suçu türk telekoma atmak kolay, peki çözüm noktasında ne yapabiliyorsun? Sınıfta kaldın, işim gereği 2 3 kere mobil paket almak zorunda kaldım, benim faturamdan 80 lirayı...
  13. I

Birader senin beyninde anlama kıtlığın mı var, gerizekali misin sen, totalde 1 kez sorun oldu diyor, 1 kez sorun oldu dediğin 17 gün boyunca internet gitmesi modemin kapalı kalması, banane senin fiberin olup olmamasından, millete buradan tavsiye verirken avantajlarını dezavantajlarını yazıp...
  14. I

nasıl yaşamadın arkadaş haziranda 17 gün boyunca sistemleri çöktü, sen farklı bir evrendemi yaşıyorsun, telefondan sonra iss fanboyluğu da çıktı.
  15. I

❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

Düşünmeden alın, 2 tane aldım, 2 senedir kullanıyorum, xbox ve ps kolundan bin kat daha rahat ve hafif.
  16. I

🔥İndirim Samsung Buds FE 1.599 TL

Buds 2 kullanıyorum, sizce buna geçeyim mi?
  17. I

🔥İndirim Samsung S21 FE 2. Nesil 14.849 TL

Bende var sarjı 5 para etmez.
  18. I

🔥İndirim Samsung Galaxy S21 FE 2. Nesil 15.399TL (Hepsiburada Satıcılı)

Bende var bulaşmayın, şarjı 5 saat gidiyor, günde 2 kere sarja takmak istiyorsanız alın,
  19. I

En fazla 2000 TL, uzun ömürlü, kablosuz mouse önerisi

2600 liraya mchose alınmaz, mcu kötü shape berbat, 36 mm yüksekliğinde mouse olur mu, 12 yaşında çocuk kullanmayacak o mouse, ufacık mouse yapmışlar, ağırlıktan kısacam diye silgi boyutuna getirecekler mouse, mchose donanımı iyi değil alınmaz.
  20. I

Scyrox V8 İçin Dot Skatez Önerisi

Dostum yanlış kullanıyorsun skatezleri, sensörün etrafındaki skatezi çıkart, alt köşeye 2 üst köşeye 2 yani toplam 4 tane tak, ne kadar çok skatez takarsan o kadar çok sürtünme katsayısı artar, chatgpt ye sor yine aynı cevabı vereceğinden eminim, ben xraypad jade bu şekilde kullanıyorum, sanki...
Geri