Arama sonuçları: *

1. U

ELEKTRİKLİ SCOOTER LİMİT KALDIRMA GARANTİ BOZAR MI

onvo ov 012 scooter aldım limiti kaldırsam garanti bozulur mu
  2. U

snopy v5h usb aygıtı arızalandı

snopy v5h direksiyon setimde bu arıza çıkıyor bilgisayarcılara sordum kimse anlamadı lütfen yardım edin hub bağlantısını aşan güç kullandı diye bir yazı çıkıyor
  3. U

microsoft flşght simulator inmiyor

100 megabit hızında internetle bilgisayar 5 saattir indiremedi oyunu yüzde 83 te takılı kaldı indirme hızı kendi kendine 2 megabite düşüp yükseliyor yüzde 83 ten sonjra zerre ilerleme olmadı yardım eder misiniz
  4. U

3K butce 24 inc monitor

https://www.trendyol.com/twisted-minds/24-tm24fhd100ips-fhd-100hz-1ms-hdmi-vga-ips-freesync-gsync-cercevesiz-gaming-monitor-p-769599543 güzel görünüyor
  5. U

razer mı steelseries mi

steelseries arctis nova 1 ve razer blackshark v2 x arasında kaldım beyaz alacağım razer 300 lira daha pahalı sizce hangisini almalıyım
  6. U

2000 TL ALTI BEYAZ OTUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

görmüştüm bunu bazı kişilerde kablolu hali çalışmıyormuş emin olamadım 1706104082 beyaz bulamadım rampage cyclops cy25r240 aldım 240 hz 1080p 1 ay önce 5k ya almıştım
  7. U

sistem komple beyaz kablosuz beyaz bulamadım 2k altında
  8. U

razer blackshark v2 logitech g335 razer kaira c ps5 steelseries arctis nova 1 bunları buldum sizce hangisini almalıyım genelde hikaye tarzı oyunlar oynuyorum
  9. U

wireless (kablosuz) düşük bütçe mouse önerisi

kablolu olarak rampage centaur var kablo kalabalığını sevmiyorum ondan ötürü yinede teşekkür ederim
  10. U

Surround kulaklık mı 7.1 mi?

7.1 kulaklıkta ses oyunda hagi yönden geliyorsa ordan duyuyorsun gamepower medusa bakabilirisin https://www.n11.com/urun/gamepower-medusa-71-surround-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-816525?magaza=kazan-bilisim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  11. U

wireless (kablosuz) düşük bütçe mouse önerisi

bütçem 700 lira gaming mouse profesyonel oyuncu değilim genelde hikayeli oyunlar oynuyorum yardımcı olursanız sevinirim
  12. U

detroit become human vulkan-1 dll hatası

internetten vulkan dosyalarını system 32 ye ardından syswow 64 e sonra oyunun dosya dizinine atmama rağmen hala aynı hatayı alıyorum ekran kartın vulkan destekliyor rtx 4060 ti yardımcı olursanız sevinirim
  13. U

i5 12400f soğutucu önerisi

1000 liraya kadar bütçem var yeni aldığım bilgisayarda 120mm sıvı soğutma veya kule tipi soğutma olarak ne alabilirim kasam gayet geniş ve büyük anakart gigabyte h610m
Geri